Fantastična avantura i adrenalin tokom raftinga Tarom

Fantastična avantura i adrenalin tokom raftinga Tarom je sve ono što biste trebali da osetite barem jednom u životu. Želeći da pronađemo nešto što će probuditi samo najbolje u nama, naišli smo na uzbudljivu avanturu na najlepšoj reci u Evropi.

 

TARA RAFTING

Tara rafting potpuno će promeniti vaš način života, ukoliko se pronađete u ovakvoj vrsti sporta. Već nakon prvog puta poželećete da ponovo iskusite ovako nešto. Čak i ako ste sa porodicom, ovo je odlična ideja za uzbudljivi porodični vikend.

 

tara rafting

RAFTING DECA

Rafting i deca sjajna su prilika da vaši najmlađi isprobaju novo uzbuđenje u vidu sporta koji će sigurno zavoleti. Rafting za decu je bezbedan, a najpogodniji period za njih jeste period kada je reka najmirnija. Rafting ih može učiniti samostalnima, spremim za avanture i mogu pobediti strah ukoliko ga imaju.

 

rafting deca

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom je savršena ideja za dinamičan odmor prepun avanturističkih trenutaka koje ćete zauvek pamtiti. Okupite vaše društvo i uputite se ka kampu Rajska Rijeka koji će vam priuštiti nezaboravno iskustvo.

Na samoj obali reke Drine, doživećete najlepše buđenje ikada. Neopisivo svež vazduh, magla iznad reke i očaravajuća priroda je upravo ono što će probuditi u vama najlepša osećanja. Ukoliko ste preokupirani poslom tokom cele nedelje, ovo će biti savršen vikend za vas.

Za beg od realnosti, kamp Rajska Rijeka učiniće da se potpuno izolujete od svakodnevnih situacija. Ovde vas očekuju uzbudljiva dešavanja, druženje i nova poznanstva i nestvarno lepi predeli koje priroda daje.

 

jeep safari

 

Pored raftinga, možete isprobati i zip line, jeep safari, kanjoning ili hiking u sklopu kampa Rajska Rijeka. Kombinacijom ovih sportova doživećete prirodu na potpuno drugačiji način, i to onaj pravi. Stopićete se sa svakim predelom, osetićete sve njene lepote i čari.

U želji da potpuno doprinesu ugođaju, ceo kamp je izgrađen od prirodnih materijala, odnosno od drveta sa Vučeva, a pravo oduševčjenje jeste hrana. Svako jelo dolazi direktno iz obližnjeg domaćinstva, a voda se pije direktno iz Drine.

 

Pravi osećaj da ste u potpunosti u prirodnom okruženju.

 

kamp rajska rijeka

 

Pored ugodnog boravka u kampu Rajska Rijeka u ove avanture ići ćete zajedno sa vašim društvom i iskusnim skiperom koji dobro poznaje svaki delić ovog raja. Uz veliko iskustvo, poznavanje i odrastanje u ovim predelima, budite sigurni da ste bezbedni. Dobićete svu prateću opremu koja podrazumeva čamac, kacigu, neoprenska odela i čizme, prsluk za spašavanje i sve što je neophodno za ovu vrstu avanture.

 

Najbolji period za rafting Tarom jeste period od proleća pa do kasne jeseni, kada je reka najmirnija. Rafting Tarom je najuzbudljiviji početkom godine kada se sneg otapa sa planina i reka je tada mnogo brža i preporučuje sa iskusnima, dok su leto i jesen idealna prilika za one sa manjim iskustvom, kao i za one koji se upuštaju u ovu avanturu prvi put.

 

Probudite svoja čula, povežite se sa prirodom i doživite najbolji odmor ikada uz rafting Tarom.

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment