Kurs za zenskog frizera

Ukoliko ste frizer ili to želite da postanete, kurs za zenskog firzera pomoći će vam da kvalitetno savladate sve tehnike ovog posla i uz pomoć svojih ideja i kreacija, možete se izdvojiti i postati
vrhunski frizer u Srbiji a i šire.

 

Kurs za zenskog frizera Beograd

KURS ZA ZENSKOG FRIZERA BEOGRAD

 

Kurs za zenskog frizera Beograd nudi veliki broj kurseva za zenskog frizera, ali je veoma važno da odabetete onaj pravi. Kurs za frizera danas je jedan od najtraženijih, a moramo priznati da nema ništa lepše nego imati zanat u rukama. Ovo je posao koji možete raditi gotovo svuda širom sveta, a osim kursa, potrebno je da imate želju za učenjem i napredovanjem

Tražeći kvalitetnog frizera koji  zaista poznaje ovu delatnost veoma dobro i ne štedi da prenese svoje znanje učenicima, pronašli smo Panjković akademiju koja iza sebe ima niz uspešnih studenata koji su pohađali ovaj kurs i postali samostalni frizeri, i to vrhunski.

 

 

kurs za frizera

 

Naišli smo na niz pozitivnih komentara i punu predanost Mikija Panjkovića kada je kurs za frizera u pitanju. U želji da pokaže svoje znanje drugima kako bi postali vrhunski frizeri poput njega, otvorio je akademiju koja je vredna svake pažnje.

Nakon završene akademije, otvara vam se niz mogućnosti u svetu frizera. Upoznaćete druge talentovane ljude spremne da nauče nešto novo i drugačije, kao i da podele svoje ideje i kreacije. Ovo je sjajan posao za kreativce i one koji to žele da budu.

 

Kurs za ženskog frizera cena

KURS ZA ZENSKOG FRIZERA CENA

 

Kurs za ženskog frizera cena može zavisiti od više faktora. U zavisnosti od kursa koji želite da pohađate, od vremena trajanja kursa, materijala sa kojim se radi kao i od cele posvećenosti predavača. Kurs za frizera cena generalno obuhvata kompletnu obuku kako teorijsku, tako i praktičnu,pribor, alat, materijale, kao I veliki broj časova praktične nastave.

 

Panjković akadamija u vidu kursa za ženskog firzera obuhvata:

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Kurs za ženskog frizera u Panjković akademiji traje  od 6 do 12 meseci, za početnike, kao Iusavršavaje za profesionalne frizere u trajanju od 1 do 3 meseca, što vam pruža detaljnu obuku i
maksimalnu posvećenost svakom studentu.

 

kurs za muškog frizera

 

Ukoliko ste ipak, rešili da želite da usavršite kurs za muškog frizera, Panjković akademija pružiće vam kompletan program kao i za kurs za ženskog frizera, i to obuhvata:

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Kurs za muškog frizera traje od 5 do 12 meseci. Prednost obuke za muškog frizera na Panjković akademiji je opcija ubrzane obuke. Cena obuke za muškog frizera je 200 evra prvih 5 meseci
na mesečnom nivou. Za polaznike koji nastave kurs muškog frizera cena se smanjuje. Završetkom frizerske akademije dobićete sertifikat koji će vam biti od velike važnosti za budući posao, i imaćete stečeno znanje koje vam je neophodno za dalje poslovanje.  Ovo je posao koji vam razvija kreativnost, a ukoliko ste po prirodi kreativna osoba, biti frizer je pravo zadovoljstvo kao i sloboda u idejama, kojima nema kraja.

Budite drugačiji, izdvojite se na pravi način i postanite važni u svetu frizera.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment