Automati za samoposluživanje

Automati za samoposluživanje poslednjih godina dostigli su sam vrhunac na našem regionu. Poznato je da su vending aparati stigli iz Amerike i da se tamo koriste dugi niz godina i zbog svoje koristi i potraživanja, postali su i kod nas popularni. Automati za samoposluživanje su odlična ideja kada ste u manjku sa vremenom i gde god da se nalazite biće vam dostupne sve vrste kafa, hladnih napitaka, kao i čokoladice i grickalice.

 

samousluzni aparati

SAMOUSLUZNI APARATI

 

Samousluzni aparati se danas mogu videti na mnogim mestima gde je veća koncentracija ljudi. U Srbiji ih najčešće možemo videti u čekaonicama, bolnicama, velikim kompanijama, firmama, događajima, itd.

Većina vlasnika firmi i kompanija odlučuje se za ovakav potez, upravo zbog svojih zaposlenih.

Kako bi povećali produktivnost zaposlenih i pospešili svoje poslovanje, vending aparati su sjajna ideja kojom ćete biti oduševljeni i vi i vaši zaposleni.

Budite sigurni da će se svima dopasti ideja da kada i grickalice budu na dohvat ruke. Jednim klikom možete uživati u savršenoj kafici, hladnom soku, soćnoj čokoladici ili u čipsu.

 

vending aparati

VENDING APARATI


Vending aparati
učiniće vašu pauzu lepšom i dužom. Konačno ćete imati priliku da dobijete kafu u najkraćem mogućem periodu ili da se osvežite nekim sokom. Svakako, vaša pauza će konačno imati smisla jer su tu i snack proizvodi koji će vas zasladiti i svakako će vam prijati kao obrok. Posebno je od značaja činjenica da ćete svoj posao obavljati lagano i bez tenzije, a i povećaćete svoju produktivnost na poslu boljom koncentracijom.

 

za bolje poslovanje uz mikus aparate

ZA BOLJE POSLOVANJE UZ MIKUS VENDING APARATE

 

Ono što je najvažnije, jeste da su svi proizvodi potpuno sveži i ukusni. Kompanija Mikus bavi se iznajmiljivanjem i održavanjem vending aparata, zbog čega vam možemo garantovati uvek sveže proizvode. Njihovi zaposleni u firmi redovno čiste aparate, dopunjuju ih i servisiraju.

Kompanija Mikus posebnu pažnju pridaju automatima za kafu, kako bi vaša šoljica kafe u toku pauze bila vrhunska. Koriste se specijalna i posebna zrna kafe, kao i posebno mleko koje je namenjeno vending aparatima. Takođe, tu je i bogata ponuda kafa, toplih čokolada, kapućina, itd.

Kompanija Mikus brinula je o svemu kako bi vam olakšala posao, približila kvalitet i učinila da sve bude na dohvat ruke. Svi aparati su osmišljeni što jednostavnije kako biste što pre uživali u proizvodu koju odaberete.

Ukoliko želite kvalitetne proizvode i redovno održavanje istih, posebno će vam se dopasti činjenica da Mikus kompanija daje svoje aparate potpuno besplatno, dok plaćate samo iznos odabranog proizvoda po standardnim cenama. Takođe, potpuno besplatno će njihovi zaposleni održavati vaš aparat i dopunjavati ga.

Za kvalitetan radni dan, veću produktivnost i bolje raspoloženje, vending aparati su savršen odabir za vas i vaše kolege.

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment