Za kvalitetnu gradnju i enterijer – Iva Agrar

Želeli biste da izgradite kuću ili unesete svežinu u vaš dom? Predstavljamo vam kompaniju za kvalitetnu gradnju i enterijer – Iva Agrar. Sa sedišem u mestu Lajkovac, već dugi niz godina poseduju kamenolome u Srbiji i sa zadovoljstvom predstavljaju najkvalitetnije vrste materijala za gradnju i vaš dom.

 

enterijer kuce

ENTERIJER KUCE

Vaš enterijer kuće ponekada zaslužuje osveženje koje će promeniti celokupan izgled vaše prostorije, zato je važno odabrati kvalitetan materijal koji će se savršeno uklopiti u koncept. Kao što smo pomenuli, Iva Agrar poseduje 3 kamenoloma Bajevac, Osečenica i Ostreš koji daju najkvalitetnije materijale za vaš dom, koji se najčešće prerađuju u sitno drobljeno kamenje. Ovo je jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih materijala u današnje vreme koje se koristi za unutrašnji, ali i spoljašnji enterijer.

Prirodni materijali su danas od velikog značaja jer daju prirodan izgled vašem domu i ono što je najvažnije, imaju najduži vek trajanja.

 

kvalitetna gradnja

KVALITETNA GRADNJA

Kada planirate izgradnju objekta, najvažnija je kvalitetna gradnja. Da biste započeli gradnju, potreban vam je najbolji materijal. Iva Agrar vam nudi najkvalitetnije prirodne materijale koje daju kamenolomi a neki od njih su pesak, šljunak, sitan drobljeni kamen, tucanik i krečnjak.

Ovaj materijal je idealan i za stepeništa, bazene, ograde, fasade, itd.

Pored toga što je vrhunski kvalitet u pitanju, imaćete materijal čija popularnost nikada ne prolazi a poznato je koliko su ovakvi materijali izdržljivi.

 

iva agrar kamenolomi

 

Iva Agrar je preduzeće koje se bavi eksploatacijom krečnjaka više od 10 godina. Na tržištu su preko 25 godina i nakon toliko godina mogu vam garantovati najbolji materijal. Ono što možete očekivati od njih jeste preciznost, poverenje, opravdan kvalitet i posvećenost.

Zahvaljujući najboljoj i najnovijoj opremi u jednom danu je moguće preraditi preko 10.000 tona agregata dnevno. Pored toga, otvorena je laboratorija za kontrolu kvaliteta kako bi izvršili sva ispitivanja radi poboljšanja proizvodnje i unapređenju kvaliteta.

Ako želite da vaš dom zasija i da ulepšate svoj prostor prema vašim potrebama, Iva Agrar je tu da vam pruži ono najbolje od prirodnih materijala. Prepustite se dugogodišnjem iskustvu ove kompanije i dobićete vrhunsku uslugu.

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment