Nova godina u Beton Hali

Popularni epicentar najglamuroznijeg provoda u gradu, Beton Hala, nudi sjajne lokale koji pružaju fantastičan noćni provod, a i Novu godinu. Gotovo svaki eminentni lokal u Beton Hali organizovao je sjajan doček Nove godine u svom ambijentu.

BETON HALA NOVA GODINA

Beton Hala poslednjih godina postala je mesto na kome se okupljaju ljubitelji sjajnog noćnog provoda. Kad je u pitanju Beton Hala Nova godina, prve asocijacije su vam klub Bank, Komitet, Baraka, Magaza i mnogi drugi restorani koji se nalaze u popularnoj Beton Hali, odnosno u ulici Karađorđeva 2-4, Beograd. 

Komitet Beton Hala Nova godina

KLUB KOMITET NOVA GODINA BETON HALA


Klub Komitet Nova godina u svom otmenom ambijentu organizovao je sjajan doček Nove godine uz fantastični Sedativ Bend. Cena karte bila je 40€ po osobi, a rezervacije mesta su se doplaćivala u rasponu od 30€ do 250€, u zavisnosti od pozicije mesta u klubu Komitet. Svako mesto bilo je uslovljeno sa minimalnim brojem karata. U cenu je bila uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele noći, dok su se premium pića doplaćivala po promotivnim cenama.

Baraka Nova godina

BETON HALA KLUB BARAKA NOVA GODINA

Klub Baraka Nova godina u Beton Hali je još jedan u nizu od klubova sa fantastičnim provodom uz sjajne pop svirke uživo. U novogodišnjoj noći u Baraci svoje goste zabavljao je sjajni bend Muzička Mašina, koji je veoma poznat i popularan u beogradskim noćnim klubovima i kafanama. Cena karte je za doček Nove godine u klubu Baraka bila je 20€ i 30€ po osobi, u zavisnosti od pozicije vašeg stola u klubu. Piće, kao i hrana naplaćivali su se po standardnim cenama restorana.

Restoran Magaza Nova godina

RESTORAN MAGAZA BETON HALA NOVA GODINA

Restoran Magaza Nova godina an od najpopularnijih restorana smeštenih u Beton Hali, sa magičnim pogledom na ušće dveju reka, Save i Dunava. U novogodišnjoj noći za sjajnu atmosferu bilo je zadužen orkestar Snovi od stakla. Cena karte za u restoranu Magaza za Novu godinu bila je 55€ po osobi i u cenu je bila uključena neograničena konzumacija stranih pića i koktela, kao i kompletnu bogatu večeru.

NOVA GODINA KLUB THE BANK BETON HALA

Klub Bank Beograd koji se nalazi u Beton Hali pravi je izbor ukoliko volite da slušate sjajne nastupe poznatih DJ – eva i zvuke RnB i House muzike. Klub The Bank organizovao je sjajne dočeke Nove godine u svom ekskluzivnom ambijentu, koji je prošao fantastično kao i svaka žurka do sada u ovom otmenom klubu.

Kratka retrospektiva sjajnih ponuda za doček Nove godine u popularnim lokalima u Beton Hali. Za sledeći doček Nove godine očekujemo samo najbolje od Beton Hale i njenih otmenim lokalima.