OPIS

Magaza, je novootvoreni restoran u Beogradu i nalazi se u elitnom delu zabave i restorana u Beogradu, poznatiji kao Beton Hala, na adresi Karađorđeva 2-4.I ako je skoro otvoren, ubrzo je postao popularno mesto za sve ljubitelje gastronomije i dobrih svirki uživo, koje se organizuju 5 dana u nedelji.

 

Pored prelepog pogleda na reku, Magaza restoran ima da ponudi i izuzetno veliki izbor piva, kako flaširanog tako i točenog, što ga čini jednim od lokala sa najvećom ponudom piva u Beogradu.U toku dana imate priliku da uživate u opuštajućoj oazi pozitivne energije koja dolazi sa reke dok noću možete da uživate u kvalitetnoj svrici uživo, ali svakako, uvek imate opciju da uživate u bogatoj kuhinji i najfinijih recepata koji su spremili vrhunski kuvari.

 

Moderna i tradicionalna kuhinja, koja je u ponudi restorana Magaza, osvaja na prvi zalogaj i tokom dana, na isntagramu možete naći veliki broj postavljenih slika ukusne hrane, od strane gostiju koji sa zadovoljstvom dele svoj trenutak u Magazi.

 

Beton Hala ima dosta toga da ponudi, i sa ponosom ima svog novog stanara: Magaza Gastropub Beograd.Rezervišite vaše mesto na: +381 62 262 212

LOKACIJA