Najbolji restorani u Beton hali

Najbolji restorani u Beton hali su zasluženo i sa razlogom najbolji. Pre svega, ovaj kompleks restorana i klubova u Beogradu jedan je od najatraktivnijih ulica koje možete videti. Ovde se najčešće okupljaju gradske face i ljubitelji kvalitetnih ukusa iz različitih kuhinja. Ovde ćete doživeti spoj luksuza, elegancije, jedinstvenih ukusa i najlepših detalja koji će vas ostaviti bez reči. Ovo su četiri najbolja restorana u Beton Hali.

Restoran Magaza Beton Hala
Restoran Magaza Beton Hala

RESTORAN MAGAZA

Restoran Magaza ugostiće vas onako kako zaslužujete. Spoj klasično i modernog dopašće vam se pri prvom dolasku, i učiniće vam se ovde zaista prijatno za druženja sa vašim prijateljima ili parterom. Jedan je od najpopularnijih u Beton hali, a svoj kvalitet odavno je dokazao zato se ovde beograđni sa zadovoljstvom okupljaju.

Često možete uživati u fantastičnim svirkama koje se ovde dešavaju što će vam dodatno ulepšati večeru unutar ovog restorana.

Kada su u pitanju gastronomski specijaliteti i ovo će vas oduševiti u Magazi. Ponuda je raznovrsna, od predjela do deserta, a ponajviše će vas oduševiti meso koje se priprema na jedinstven način.

Petkom i subotom su žive svirke kako smo već pomenuli, dok vas tokom nedelje opuštaju prijatni zvuci lounge muzike.

Restoran Baraka
Restoran Baraka

RESTORAN BARAKA

Restoran Baraka postaće vaše omiljeno mesto petkom i subotom. Spoj elegancije, prigodne muzike, neverovatno lepih ukusa koja dolaze iz kuhinje i uz sve to prijatna atmosfera, učiniće vam se savršenim mestom za izlazak sa partnerom ili prijateljima. Prijatan ambijent ono je što najčešće vuče ljude da dolaze svakog vikenda, i svakako neverovatni specijaliteti koji će zadovoljiti i one najzahtevnije goste.

Ovde se okupljaju ljudi koji uživaju u prijatnoj atmosferi i najlepšim melodijama koje za goste sviraju različiti fantastični bendovi, a čućete zvuke popa i rocka.

U Baraci rezervacije su obavezne zbog velikog interesovanja i sjajne atmosfere.

Restoran Druga Piazza Beton Hala
Restoran Druga Piazza Beton Hala

RESTORAN DRUGA PIAZZA

Restoran Druga Piazza je jedan od najlepših italijanskih restorana koji će vas svojim specijalitetima odvesti u prelepu Italiju. Idealno je mesto da dođete sa partnerom i živate u jedinstvenim ukusima. Ono po čemu se poznati jeste pica na drva koju pravi jedinstveni šef kuhinje koji je i sagradio ovu pećnicu.

Predivan poglred na reku dočaraće vam atmosferu u ovom restoranu,a sam ambijent učiniće da se osećate vrlo prijatno ovde. Industrijski stil koji vodi ovde glavnu reč doprinosi opuštenosti i ambijentu zato i jeste ovoliko poseban.

U restoranu Druga Piazza možete uživati u elektronskoj prijatnoj muzici koju za goste vrte različiti kvalitetni Dj-evi.

Restoran Sakura Beton Hala
Restoran Sakura Beton Hala

RESTORAN SAKURA

Jedinstveni restoran Sakura koji je smešten u srcu Beton Hale postao je neverovatno popularan i interesantan beograđanima i naravno strancima. Zbog svog jedinstvenog stila privlači mnoge da po prvi put posete ovo mesto da vide o čemu je reč. Jedinstveni ukusi koji dolaze iz Azije ostaviće vas bez reči. Svojim instančanim ukusom, tradicijom sa Istoka i modernim konceptom donosi ono u čemu ćete zaista uživati.

Egzotični ukusi njihovih specijaliteta odvešće vas daleko u Aziju i dočarati vam lepotu njihovih zemalja. Ovdevlada vrlo opuštena i prijatna atmosfera pa će vam se ovo učiniti kao idealno mesto za druženje sa prijateljima.

Posebno se mogu pohvaliti vinskim podrumom vina koja dolaze iz različitih zemalja i koje obavezno morate probati uz večeru. Minimalističan enterijer je upravo ono što će vam trebati uz ove sjajne ukuse, a samu atmosferu i kvalitetne zalogaje upotpuniće vam poznati Dj-evi koji će za sve vas vrsteti sjajnu egzotičnu muziku kako bi sve bilo na najvišem nivou.

Posetite ove restorane kako biste razumeli o čemu govorimo, a ujedno kako biste vi imali priliku da isprobatenajlepše ukuse koje vam Beton Hala može ponuditi.

Ukoliko vam je potrebna rezevacija za neki od ovih sjajnih restorana, možete rezervaciju izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)