Kurs za frizera – od početnika do majstora friziranja

Kurs za frizera omogućiće vam da od početnika stignete do majstora friziranja.

Ako sanjate o tome da postanete majstor friziranja i stvarate neverovatne frizure, kurs za frizera je pravi put ka ostvarenju vaših ambicija. Ova vrsta obuke pruža neophodne veštine i znanja kako biste postali stručnjak u ovoj izuzetno traženoj, popularnoj i dinamičnoj industriji lepote.

Kada razmišljate o upisu na kurs, verovatno vam se javljaju brojna pitanja. Kako početi? Koja je najbolja škola? Koji kurs odabrati? Šta možete očekivati od obuke? Koliko traje obuka i slično.

S obzirom na to da u Srbiji i regionu najveći ugled u oblasti edukacije frizera uživa Akademija Panjković, posetili smo ih kako bismo iz prve ruke saznali odgovore na ova pitanja i podelili sa vama saznanja kako izgleda kurs za frizera u ovoj obrazovnoj instituciji i šta njegovim pohađanjem možete dobiti.

KURS ZA FRIZERA PANJKOVIĆ

Kurs za frizera Panjković akademije pruža sveobuhvatnu obuku, počevši od osnovnih tehnika šišanja, stilizovanja i bojenja kose. Uz pažljivo osmišljen i, u skladu sa najvišim evropskim standardima osmišljen, nastavni plan i program, polaznici kursa uče i o anatomiji kose, tipovima kože glave, hemijskim procesima bojenja, upotrebi frizerskog alata i proizvoda, kao i o poslovnim veštinama neophodnim za uspeh u frizerskoj industriji.

Pod vođstvom iskusnih i posvećenih instruktora, uče se tehnike oblikovanja različitih dužina i struktura kose, kao i kreiranje stilski raznovrsnih frizura. Takođe se uči o nezi i tretmanima kose, nezi vlasišta, a studenti se upoznaju i sa osnovnim tehnikama masaže glave. Pravilno održavanje i vođenje računa o svim segmentima higijene je, takođe, sastavni deo obuke.

Kurs za frizera Panjković akademije, kroz praktične vežbe i rad na živim modelima u profesionalnom frizerskom salonu, polaznicima kursa pruža priliku da primene svoje znanje i veštine, vežbaju i steknu iskustvo i rutinu u radu.

Kvalitetna praksa je jedan od ključnih faktora za uspešno usvajanje znanja i postizanje uspeha u daljem radu. Dakle, studenti stiču neprocenjivo iskustvo kroz rad na stvarnim klijentima, pod nadzorom instruktora. Ovakva praksa omogućava polaznicima da primene svoje veštine u stvarnom okruženju, razviju brzinu i preciznost u radu, kao i da se suoče sa različitim zahtevima i ponašanjima klijenata.

Kroz napredne module, polaznici kursa se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u frizerskoj industriji. Ovo uključuje primenu specijalnih tehnika sečenja, bojenja i stilizovanja, kao i upotrebu najnovijih alata i proizvoda. Polaznici takođe imaju priliku da se upoznaju sa specifičnim frizerskim tehnikama za kreiranje frizura za posebne prilike, kao što su venčanja, modne revije ili foto sesije.

Važno je napomenuti da kurs za frizera Panjković nije koncentrisan isključivo na tehnička znanja i veštine. Studenti uče i o etici, profesionalnom ponašanju, upoznaju se sa osnovama psihologije i znanjima neophodnim za vođenje biznisa. Ove veštine su podjednako važne za uspeh u frizerskom svetu jer pružaju polaznicima osnovu za siguran, profesionalan i uspešan rad sa klijentima.

Nakon uspešno završenog kursa i položenih svih ispita i testova za proveru znanja, polaznici dobijaju sertifikat koji potvrđuje njihove veštine i znanje. Ovaj sertifikat je vredan dokaz kvalifikacija i može pomoći polaznicima pri traženju posla ili pokretanju sopstvenog frizerskog salona. Sertifikat Akademije Panjković je međunarodno priznat, tako da sa njime možete raditi bilo gde u svetu.

Panjković akademija organizuje: kurs za ženskog frizera (u trajanju od 6 meseci), kurs za muškog frizera (u trajanju od 5 meseci), kao i kurs za nadogradnju kose (u trajanju od 2 meseca). U ponudi su još i: individualni kurs za frizeramaster barber kursevi i kurs za šminkera.

Kurs za frizera je dinamično putovanje koje vam omogućava da razvijete kreativnost, veštine i znanje potrebne za uspeh u frizerskoj industriji. Bez obzira da li ste početnik ili želite da unapredite svoje veštine, frizerski kurs Panjković akademije je najbolji način da kročite u svet friziranja i izgradite karijeru kakvu ste oduvek želeli.

Pozovite +381 63 60 80 93 i obezbedite vaše mesto što pre.

Upis je u toku!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment