Šta odabrati – kurs za muškog ili kurs za ženskog frizera

Šta odabrati – kurs za muškog ili kurs za ženskog frizera pitanje je koje sebi često postavljaju oni koji razmatraju mogućnost da krenu putem profesionalne frizerske karijere. Ova dilema nije jednostavna, ali ni nerešiva.

Hajde da najpre razrešimo osnovnu nedoumicu koja se odnosi na mogućnost napredovanja u karijeri i finansijski prosperitet. Treba da znate da, bilo da izaberete da postanete muški ili ženski frizer, vrata uspeha su vam otvorena ukoliko budete kvalitetno i uspešno obavljali svoj posao. Budite kreativni, otvoreni za neprekidno usavršavanje svojeg znanja i veština, usvajanje novih tehnika i praćenje trendova i uspeh neće izostati. Samim tim, i finansijska kompenzacija će ispuniti vasa očekivanja.

Frizerski zanat je jedan od najpopularnijih i najprosperitetnijih izbora za karijeru, i to ne samo u svetu lepote i mode, već i generalno. U današnje vreme nega tela, kože i kose nije rezervisana prvenstveno samo za pripadnice lepšeg pola. Danas je, snažnije nego ikada pre, prisutna i izražena tendencija i potreba muškog pola da budu ne samo uredni, već i negovani i moderni, kako u pogledu oblačenja, tako u pogledu nege i oblikovanja kose, brade i brkova.

Šta odabrati – kurs za muškog ili kurs za ženskog frizera na prvom mestu treba da zavisi od vaših sklonosti i interesovanja.

Kurs za ženskog frizera je nešto detaljniji i zahtevniji. Obuka, uglavnom, traje nešto duže nego kada je u pitanju kurs za muškog frizera. Razlog tome se ogleda u činjenici da je damama na raspolaganju širi spektar frizura koje mogu nositi. One i dalje, u značajno većem procentu od muškaraca, češće biraju da menjaju boju, oblik ili dužinu kose. Spremnije su da nose lokne, talase, punđe, pletenice, da ispravljaju, kovrdžaju ili nadograđuju kosu, primenjuju različite tretmane za negu kose i slično.

Međutim, i kurs za muškog frizera ima svoje prednosti. Kao što smo već pomenuli, ovaj kurs je manje detaljan i obično traje kraće. Idealan je izbor za one koji žele da se fokusiraju na mušku klijentelu, uključujući muškarce koji traže jednostavne, ali moderne frizure, kao i muškarce koji žele da se eksperimentišu sa različitim stilovima.

Po našem mišljenju, ali i mišljenju brojnih frizerskih profesionalaca, savršena varijanta je da zapravo završite oba kursa i kompletno zaokružite svoje frizersko znanje.

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD

Ukoliko želite da upišete kurs za frizera a da Beograd bude lokacija na kojoj će se obuka održavati, onda preporučujemo da izaberete najbolje mesto za to.

U pitanju je vodeća obrazovna institucija za edukaciju frizera u Srbiji, za koju ste sigurno mnogo puta čuli samo reči hvale, a to je Akademija Panjković.

U ovoj prestižnoj ustanovi možete pohađati: kurs za ženskog frizera, kurs za muškog frizera, kurs za nadogradnju kose, master barber kurs, kurs za šminkera, kao i individualni kurs za frizera (1 na 1 obuka, samo Vi i Miki Panjković).

Nezavisno od toga koji kurs odaberete, jedno je sigurno – kada završite obuku na Akademiji Panjković, bićete spremni da se suočite sa svim izazovima i uspešno gradite svoju karijeru u svetu frizerstva.

Škola se nalazi u strogom centru grada Beograda, na 100 metara od Slavije. Kursevi se održavaju u malim grupama, a predavači su iskusni stručnjaci sa godinama iskustva u frizerskoj industriji. Praktična obuka se odvija u profesionalnom frizerskom salonu Panjković, što omogućava studentima da rade sa klijentima i steknu širok spektar konkretnih iskustava i veština neophodnih za uspešnu frizersku karijeru.

Po završetku kursa, dobijate sertifikat o uspešno završenoj obuci, što će vam sasvim sigurno pomoći pri traženju posla ili otvaranju sopstvenog salona za negu kose.

Uložite u svoju budućnost i prijavite se za kurs koji vas zanima.

Ne oklevajte, pozovite +381 63 60 80 93 i postanite deo Akademije Panjković.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment