Gde možete pohađati najkvalitetniji kurs za muškog frizera? 

Da li znate gde možete pohađati najkvalitetniji kurs za muškog frizera? Imajući na umu da naša glavna prestonica nudi niz mogućnosti za usavršavanje u svetu frizera, istraživajući tržište pronašli smo akademiju koja nudi najkvalitetniji kurs za muškog frizera i gde ćete sa lakoćom savladati sve tehnike koje su vam neophodne.

Dozvolite sebi da postanete najbolji i da mnogi prepoznaju vaš kvalitet i posvećenost. Uz pravu akademiju, sada je to moguće.

 

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD

Postanite najbolji frizer u Srbiji
Postanite najbolji frizer u Srbiji

 

Kurs za frizera Beograd gde ćete u potpunosti sve naučiti nudi akademija Panjković koja je stekla znanje na najprestižnijim američkim kursevima. Neka vaša ljubav prema frizerskom svetu postane posao koji ćete obožavati. Nema ništa bolje od činjenice da radiš posao koji voliš, a to onda nije posao već pravo zadovoljstvo i uživanje u svakom novom danu.

Akademija Panjković nalazi se na samom vrhu liste kada je kurs za frizera Beograd u pitanju. Sa velikim iskustvom Miki Panjković postao je pravi profesionalac u našoj zemlji zahvaljujući predanosti u svom poslu i velikoj ljubavi prema istom.

Spremite se za kompletnu obuku gde ćete na jednostavan način savladati sve tehnike frizerskog umeća i obezbedićete sebi put ka vrhu i to ne samo u Srbiji, već u celom svetu.

 

Pored učenja i upoznavanja najkvalitetnije kozmetike, možete učestvovati u raznim javnim događajima, i ono što je najbolje, gde god da započnete novi život u nekoj drugoj državi, ovo je posao koji možete raditi na bilo kojoj strani sveta.

Akademija Panjović iza sebe ima veliki broj studenata koji su završili ovaj kurs i postali jedni od najboljih frizera širom Srbije, što možete i vi postati ukoliko zaista volite svoj posao.

Kurs za muškog frizera danas je izuzetno tražen jer se obim posla konstantno povećava, zato odaberite pravi kurs i postanite najbolji frizer u Srbiji.

 

U akademiji Panjković najkvalitetniji kurs za muškog frizera obuhvata:

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Ako upisujete kurs za muškog frizera, period trajanja kursa traje najmanje 5, a najviše 12 meseci za početnike. Za one koji već imaju znanje i žele usavršavanje, postoji mugućnost trajanja kursa od 1 do 3 meseca. Cena kursa za muškog frizera je 200€ prvih pet meseci na mesečnom nivou. Za polaznike koji nastave kurs muškog frizera cena se smanjuje.

Odaberite najbolji kurs za frizera Beograd i izgradite svoje ime u svetu frizera. Budite jedinstveni, budite inovativni i radite svoj posao sa puno ljubavi.

Akademija Panjković vam garantuje uspeh!

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment