Izaberite rafting na Tari u septembru

Izaberite rafting na Tari u septembru i uživajte u čarima prirode koja će vas osloboditi. Ovo je avantura koja je idealna u ovom periodu godine jer je temperatura idealna, manja je gužva i imate priliku da se u potpunosti opustite. Odaberite najbolji rafting kamp i uživajte u celokupnoj organizaciji koja će vam sigurno prijati.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na tari

 

Rafting na Tari predstavlja jedan od najatraktivnijh sportova na reci koji pruža visok nivo adrenalina, uzbuđenje, zabavno druženje na reci i priliku da uživate u magiji prirode. Rafting na Tari spaja ljude, pruža priliku da upoznate nove prijatelje, oslobodite se stresa i priušti vam avanturu za pamćenje.

Najbolji rafting kamp je Rajska rijeka, koji vam nudi sjajnu ponudu i priliku da osetite nešto sasvim drugačije u odnosu na ono na šta ste navikli.

Kamp će vam obezbediti kompletnu avanturu, svu opremu koja vam je neophodna, udoban i moderan smeštaj kao i iskusnog skipera koji će ići u ovu avanturu sa vama. Skiper poznaje svaki deo reke Tare i imaete priliku da posetite najlepša skrivena mesta koja je priroda sama napravia.

Uživaćete u druženju tokom avanture, ali i nakon toga jer su večeri u kampu rezervisane za muziku, vino i druženje do ranih jutarnjih časova.

 

tara rafting

 

Pored raftinga na Tari imate priliku da iskusite i hiking, jeep safari kao i zip line koji takođe podižu adrenalin do maksimuma. Kamp Rajska rijeka nastao je sa željom da svim ljubiteljima avanture priredi nešto nesvakidašnje i to u magičnom prirodnom ambijentu koji vas sigurno neće ostaviti ravnosušnim.

Pored avanture rafting na Tari, sigurno je da ćete se i odmoriti jer su večeri i jutra u kampu Rajska rijeka posebna priča. Osećaj koji ćete doživeti u ovim trenucima ne može se uporediti ni sa čim jer nudi mir i tišinu koju danas retko gde možete doživeti.

Očekujte mnogo uzbuđenja u kampu Rajska rijeka, a već nakon prve posete poželećete ponovo da se vratite i doživite ovakve jedinstvene trenutke u prirodi i visok nivo adrenalina koji rafting daje.

Priuštite nezaboravan vikend u kampu Rajska rijeka i postanite deo sjajne rafting ekipe!

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment