Kimberly klark Srbija

Kimberly klark Srbija predstavlja jedan od najvećih brendova koji proizvodi papirnu galanteriju kao i svu prateću opremu za higijenu prostora. U ponudi su različititi proizvodi vrhunskog kvaliteta, a zahvaljujući modernom vremenu, u mogućnosti su da kontinuirano nude uvek nove proizvode koji će zadovoljiti potrebe svih klijenata. Gotovo svi proizvodi Kimberly klark Srbija su ekološki prihvatljivi i predhodno su prošli sve testove koji su neophodni.

 

kimberly klark beograd
Kimberly klark Beograd

 

KIMBERLY KLARK BEOGRAD

 

Svojim dugim postojanjem opravdali su tvoj kvalitet i postali jedni od vodećih brendova na tržištu za higijensku opremu. Iz godine u godinu, Kimberly klark Beograd postavlja uvek nove ciljeve radi unapređenja svakog proizvoda kako bi uvek bili u korak sa vremenom.

 

Glavni ciljevi kompanije Kimberly klark:

 

Održavanje liderske pozicije

Održavanje lojalnosti prema postojećim klijentima

Poslovanje uz brigu o zaštiti životne sredine

Uvodjenje novih proizvoda u portfolio

Ulaganje u tehničku opremljenost radi lakšeg poslovanja

Ostvarivanje više stope efikasnosti, efektivnosti i produktivnosti

 

kimberly-clark-beograd

 

Pored toga, želimo da zadovoljimo sve vaše potrebe u potpunosti kako biste uvek bili kvalitetno opremljeni kada je higijena u pitanju. Uz kvalitetne proizvode, budite sigurni da će vaša higijena biti na visokom nivou.

Pored ubrusa, toalet papira, maramica za čišćenje lica, tečnih sapuni u peni, u našoj ponudi možete pronaći u dispenzere različitog kvaliteta i modela koji će se savršeno uklopiti u svaki ambijent. Pored toga što su vrlo praktični, osmišljeni su tako da ne zauzimaju puno mesta i lako se dopunjavaju.

U njihovoj ponudi možete videti brendove Tork, Lucart, Ecolab, Saponia professional, IPC Worldwide, Vileda, itd.

Izdvojii smo neke od mnogo proizvoda iz ponude koji su popularni i koji će vam biti od velike pomoći, a pored toga uštedeće vaše vreme i novac. I najvažnije od svega, prozivodi od papira su biograzgradivi. Svaki od odvih proizvoda postoji u drugom dizajnu, boji i količini.

 

 

SALVETA HARMONY

salveta harmony

Salveta Harmony je napravljena od kvalitetnog materijala, 100% celuloza i u pitanju su salvete pogodne za svaku priliku. Bilo da je u pitanju ugostiteljski objekat, kancelarija ili hotel, zahvaljujući elegantnom dizajni učiniće svaki servirani tanjir čistim i savršenim.

 

 

SAPUN TEČNI KLEENEX KIMBERLY

sapun tecni kleneex

U pitanju je najprodavaniji i pre svega luksuzni sapun za ruke cvetnog mirisa koji neguje vašu kožu ruku. Odličan je za ugostiteljstvo, kancelarije, toalete, u bolnicama, u fabrikama, ali i za kuću upotrebu. Ovaj tečni sapun funkcioniše uz dozator koji je vrlo jednolstavan za upotrebu i štedi novac i vreme. Dopune velikog kapaciteta omogućavaju i do 1111 pranja ruku od jednog pakovanja.

 

 

HAIR & BODY TEČNI SAPUN

hair-and-body-tecni-sapun

Tečni sapun za kosu i telo osmišljen je za hotele, škole, apartmane i za sportske objekte. U pitanju je blaga formula za sve tipove kože i kose unisex mirisa koji odiše svežinom. Ovaj sapun ini kožu i kosu mekom. Ovaj proizvod takođe ima svoj dozator koji su veoma laki i jednostavni za upotrebu. Svaki prozivod je vrlo ekonomičan i napravljen je da tačno dozira koliko vam je potrebno za jednu upotrebu, a svaki dozator se veoma lako dopunjuje.

 

 

DIPENZER ZA TEČNI SAPUN U PENI TORK

dispenzer-za-tecni-sapun-tork

Tork dozator za sapun u peni u Elevation Design može da se ugradi u sve toalete i da se koristi uz širok spektar Tork proizvoda za negu kože u zapečaćenim bocama. Potvrđeno je da je jednostavan za upotrebu i obezbeđuje dobar nivo higijene ruku svim korisnicima. Elevation dozatori imaju funkcionalan i moderan dizajn koji ostavlja dugotrajni utisak na Vaše goste.

 

Budite korak ispred svih, obezbedite sebi i vašoj okolini visok nivo higijene i uživajte u čistoći i svežini – Kimberly klark Beograd.

 

T.Ž.