Departman bar za najbolji doček Nove godine

Predstavljamo vam Departman bar za najbolji doček Nove godine ukoliko želite da uživate u večeri sa stilom. Neka vas novogodišnja euforija opusti kako biste u potpunosti uživali u svemu što donosi poslednji dan u godini. Pozovite vaše prijatelje i uživajte u dočeku Nove godine koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

DEPARTMAN BAR DOCEK NOVE GODINE

 

Departman bar doček Nove godine
Departman bar

 

Departman bar doček Nove godine je prilika da se okupite i uživate u eleganciji i komforu koji nudi sjajni Departman bar. Očekuje vas prava praznična atmosfera, a Departman bar pripremiće vam mnogo iznenađenja i savršen novogodišnji ambijent u kojem ćete posebno uživati.

Za pravu dinamiku u novogodišnjoj proslavi prostor Departman bara biće pogodan za one koji žele za uživaju i zaplešu uz najveće muzičke hitove. Očekuje vas atraktivan muzički odabir koji će se potruditi da vas maksimalno opusti i zabavi.

Predhodne godine novogodišnji matinee ulepšali su Biljana Milovanović i Đorđe Rakić koji su atmsoferu doveli do samog vrhunca.  Departman bar organizuje svaki party sa stilom, puno pažnje i ukusa. Uživaćete u elegantnom ambijentu, sjajnim ukusima i piću koje će se točiti tokom cele novogodišnje proslave.

 

Departman bar doček Nove godine

 

Doček Nove godine nikada nije bio zabavniji i ekskluzivniji nego u Departman baru koji je poslednjih godina poznat po fenomenalnoj organizaciji. Očekujte pravu zabavu i kvalitetn provod u kojem ćete u potpunosti uživati.

Odaberite najbolje iz ponude i doživite najbolji doček Nove godine u Beogradu!

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment