Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana

Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana u narednim danima stratuje. Očekujte da uskoro objavimo tačan datum svečanog otvaranja.

Konačno oslobođeni zimske garderobe i stega pandemijskih propisa i zabrana, spremni smo da u novo leto krenemo kao što smo za docek Nove godine.. Rasterećeni, raskomoćeni, naoružani novim željana i očekivanjima, preporođeni i nasmejani. Spremna je i Na vodi kafana, da zajedno uplovimo u stvaranje nezaboravnih uspomena i najboljeg provoda.

 

Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana
Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana

 

Koncept splava Na vodi kafana predstavlja specifičan spoj splava i kafane. Možemo ga opisati kao autentičan kafanski provod na reci.

Uređen je u tipičnom kafanskom maniru – zidovi od cigle, drveni nameštaj i karirani stolnjaci. Duh beomskog Beograd uputpunjuju starinski lusteri, lampe i slike na zidovima, a posebno se od svih detalja izdvaja voštana figura Tome Zdravkovića.

Dašak modernog predstavljen je postojanjem 4 separea i 4 VIP room-a, u kojima možete imati delimično izolovan kutak za sebe i svoje prijatelje.

Pokretan krov je tu da rashaldi uzavrelu atmosferu ili zaštiti od iznenadnih nepogoda.

Na kodi kafana ima pristupačne kafanske cene pića, znatno niže nego na sličnim mestima u gradu. Ukusni mezetluci  i specijaliteti sa roštilja, koji spremaju iskusni leskovački majstori, oduševiće i Vas i Vaše prijatelje.

 

Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana
Nova sezona 2021 na splavu Na vodi kafana

 

Pet dana u nedelji Na vodi kafana organizuje žive svirke, i to tokom letnje, ali i tokom zimske sezone. Neprevaziđena su gostovanja najpoznatijih bendova i pevača sa naše muzičke scene. Među zvezdama koje ovde nastupaju pojavljuju se imena, kao što su Dejan Matić, Seka Aleksić, Nemanja Staletović, Ljuba Perućica, Đani, Peđa Medenica, Tanja Savić, Amadeus bend, Deni Boneštaj i mnogi drugi.

U kafani na Vodi ritam Vas neprekidno nosi i pokreće da pevate, veselite se i igrate do jutra. Tugovanje je dozvoljeno samo ako Vas baš pogodi neka pesma, ali već sa sledećom numerom osmeh se vraća na lice.

Lokacija Na vodi kafana je samo srce noćnih dešavanja na Novom Beogradu. Adresa glasi: Savski kej, Ušće bb, nizvodno od Brankovog mosta.

Kontakt za info i rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment