Dostava leda Beograd nikada nije bila jednostavnija

 

Dostava leda Beograd nikada nije bila jednostavnija i lekša. Uz Ice Man firmu uživaćete u neograničenoj količiniti leda vrhunskog kvaliteta i to  po atraktivnim cenama. Obezbedite sebi najbolje iz ponude i to u bilo kom trenutku.

 

DOSTAVA LEDA BEOGRAD

 

Dostava leda Beograd podrazumeva transport leda do željene adrese bilo da je u pitanju kafić, restoran ili privatna proslava. Ice Man firma bavi se proizvodnjom i transportom leda, a dostava se vrši svih 7 dana u nedelji. Zahvaljujući modernoj opremi Ice man firma je u mogućnosti da proizvede led u velikim količinama, a zahvaljujući kvalitetu, proizvodna leda vrši se kontinuirano i u ponudi je uvek najsvežiji led.

 

Dostava leda Beograd
Dostava leda Beograd

 

Možete odabrati oblik leda po želji, bilo da vam je potreban led za piće ili led za održavanje svežine namirnica, uživaćete u svakom obliku iz ponude.

Pored dostave leda, Ice Man firma u svojoj ponudi ima i uvek svežu nanu koju takođe možete poručiti uz dostavu leda. Uvek sveža i u neograničenim količinama, nana će ulepšati svako vaše piće.

Kokteli će imati poseban ukus ukoliko odaberete Ice Man dostavu leda koja će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Leto će biti savršeno i osvežavajuće uz najkvalitetnije kokce leda koje vam Ice Man dostava donosi gde god da se nalazite jer se dostava vrši na celoj teritoriji Beograda.

Poručite vaš led već danas putem broja 062/262-212.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment