Tarapana – kafana o kojoj se prica

Tarapana – kafana o kojoj se prica uvek sa zadovoljstvom i nestrpljenjem da je ponovo posetimo. Razlog tome jeste uvek dobra atmosfera i pozitivna energija koja vlada. Iako je jedna od modernijih kafana u Beogradu, svakako u sebi ima onaj pravi kafanski užitak.

Kada uđete u nju, imaćete utisak da ste u popularnom i modernom klubu, a takva je osmišljena sa namerom da pruži moderan ambijent i pravo boemsko veče u Beogradu. Od samog početka kafana Tarapana naišla je na oduševljenje ovakvog koncepta izlaska i ubrzo se svrstala u Top 3 kafane u našoj glavnoj prestonici.

 

tarapana kafana

 

Još jedan razlog zbog čega je toliko posebna jesu nastupi. Često ćete imati priliku da uživate u fantastičnim nastupima velikih zvezda sa naše scene koje su i te kako poznate po dobro atmosferi i velikim hitovima koji ne prestaju.

Kafana Tarapana čini se kao savršeno mesto ukoliko želite da doživite moderno kafansko veče ispraćeno najpopularnijim hitovima kako starih tako i hitovima naše današnjice. Svakako, ono što vam garantujemo, jeste da nećete ostati imuni na ovakav koncept izlaska. Ukoliko do sada nsite bili u prilici da posetite čuvenu kafanu Tarapana, preporučujemo da to učinite u bliskoj budućnosti i prepustite se čarima kafane koja se kako kažu, daleko čuje.

Rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment