Freestyler Winterstage – zimska verzija letnjeg provoda

Freestyler Winterstage – zimska verzija letnjeg provoda na splavu Freestyler već nekoliko godina uspešno priređuje nezaboravne žurke i i najveće muzičke hitove naše današnjice. Ako žudite za ludačkim provodom, onda će vam Freestyler Winterstage potpuno odgovarati.

 

freestyler winter stage
Freestyler winter stage

 

Klub se nalazi u popularnom i ubranom delu Beograda, u Beton hali i sama lokacija je veoma atraktivna, pogotovo što je ovo deo u kojem grad nikada ne spava. Ovde se uvek nešto dešava, a to nešto su najbolje žurke u gradu. Ukoliko ste posetili splav Freestyler nekada a niste Freestyler Winterstage, imajte na umu da je koncept potpuno isti kao i energija.

Sam ambijent kluba je veoma atraktivan i glamurozan tako da ćete se osećati kao da ste u nekom svetski popularnom klubu. Doživećete izlazak potpuno drugačije, još kada tome doprinese nastup najpopularnijih pevača naše današnjice, vaše veče će biti zaista posebno.

Poznato je koliko su žurke koje su pod organizacijom tima „Freestyler“ neverovatno kvalitetne i jedinstvene, zato je važno da osetite taj vajb koji se širi tokom svakog partija. Nova se zona se bliži, zato se na vreme naoružajte dobrom energijom i voljom da osetite najbolju žurku u gradu.

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment