Splav The Money – letnji RnB klub koji Beograđani obožavaju

Splav The Money najpopularniji je letnji RnB klub koji Beograđani naprosto obožavaju.

Nestvarnom brzinom osvojio je tron najglamuroznijeg i najtraženijeg mesta za izlazak na prestoničkim rekama. Prestižni enterijer, predstavljen dosad neviđenom kombinacijom luksuznog i urbanog dizajna i jedinstven muzički stil koji neguje, izdvajaju ga od svih drugih sličnih mesta u gradu.

 

Splav The Money – letnji RnB klub koji Beograđani obožavaju
Splav The Money

 

To je samo deo razloga zbog kojih su ga probirljivi klaberi istančanog ukusa, koji znaju šta su kvalitet, usluga i provod na najvišem svetskom nivou i zavoleli.

Romantičan opuštajući pogled, bajkovita svitanja nad Beogradom, najlepši elektronski ritmovi, prvoklasna pića, luksuzni šampanjci, snažne vibracije i pokretčka energija, prepoznatljiva su obeležja splava The Money.

Splav Money je RnB klub na vodi zbog koga uvek iznova poželite da se noć nikada ne završi. Omiljeno je mesto klabera starijih od 23 godine, koji preferiraju vrhunski klupski stil provoda. Vrhunski koncept provoda podrazumeva i određeni dress code.

Pripadnicama lepšeg pola je dozvoljeno eksperimentisanje sa različitim modnim stilovima, dok se od džentlmena očekuje da se pojave u sređeno-opuštenom ili elegantnom izdanju.

 

NOVA SEZONA NA SPLAVU MONEY

 

Splav The Money – letnji RnB klub koji Beograđani obožavaju

 

Šuška se da nova sezona na splavu Money strartuje 12. juna. Vest još uvek nije zvanično potvrđena od strane menadžmenta splava, ali se iskreno nadamo da će uskoro biti.

Sigurni smo da će, nakon prošlog leta tokom koga je samo povremeno i delimično bilo moguće raditi, ove 2021. splav Money zasijati ekskluzivnije, atraktivnije i spektakularnije nego ikada pre.

Kakva nas nova iznenađenja očekuju i šta će se tačno naći na programu ovog leta, saznaćemo uskoro. Najavljuju se novi izvođači, obogaćen program, senzacionalan provod i fantastična atmosfera.

Muzički pravac ostaje nepromenjen, samo najbolji House i RnB ritmovi i samo najbolji, domaći i strani DJ-evi.

Kontakt za info i rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment