Splav Port ocekuje bas Vas

Splav Port očekuje baš Vas da i ovog leta uživate u prestižnom i elitnom provodu u ekskluzivnom prostoru, uz najbolje nastupe, vrhunsku muziku i atraktivne goste.

Splav Port zasluženo nosi titulu najposećenijeg i najekskluzivnijeg prestoničkog splava. Osvojio ju je već nakon prve sezone svoga rada i od tada je ljubomorno čuva. Mnogi su pokušali da je preotmu, ali im do sada to nije pošlo za rukom. Vrhunski kvalitet koji Port nudi na svim nivoima usluge, teško je i dostići, a kamoli prestići.

 

Splav Port ocekuje bas Vas
Splav Port ocekuje bas Vas

 

Ukoliko Vam je zimus, pored onemogućenih noćnih izlazaka, najviše nedostajao klub Kasina, evo prilike da letos to nadoknadite. Ukoliko niste znali, Splav Port by Community je letnja scena Kasine.

Splav Port By Community koncipirao je program na najboljim žurkama sa živom svirkom. Poseban akcenat je na vrhunskim nastupima i gostovanjima. Repertoarski, najzastupljeniji su hitovi pop, rock i narodne muzike.

Na bini splava Port nastupaju isključivo naša najveća muzička imena i bendovi poznati po nezaborvnim klupskim nastupima. Koje god veče da izaberete za izlazak na Port, ne možete pogrešiti. Ovde su svi izvođači vrhunski pevači i vrhunski zabavljači, tako da je atmosfera uvek vrela, što od muzike i pića, to i od pogleda na atraktivne gošće.

Da bismo Vam dočarali samo mali delić atmosfere, pomenućemo nekolicinu redovnih izvođača na Pot-u: Seka Aleksić, Aca Lukas, Ministarke, Aleksandra Prijović, Tropico bend, Sloba Radanović, Jelena Karleuša, Aco Pejović..

 

Splav Port ocekuje bas Vas
Splav Port ocekuje bas Vas

 

Splav Port by Community je u svoj program uvrstio i spektakularan Doček Nove Godine, na kome nastupaju samo najveće i najpopularnije zvezde domaće muzičke scene.

Inače, Port By Community ostalim danima tokom zimske sezone ne radi. Tada Vam je na raspolaganju klub Kasina.

Kontakt za splav Port rezervacije je 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Adresa splava Port je Ušće bb, Novi Beograd. U pitanju je prelepa, atraktivna lokacija na samom ušću Save u Dunav.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment