Splav Kartel kao pravi izbor za docek Nove godine

Ako zamišljate glamurozno novogodišnje veče u kojem ćete potpuno uživati, predstavljamo vam Splav Kartel kao pravi izbor za docek Nove godine. Pored toga što će biti jedan od najtraženijih, splav Kartel prirediće vam Nogu godinu na visokom nivou.

Iz godine u godinu, ovaj splav iznenađuje svoje posetioce i postaje jedan od lidera dobrog provoda u Beogradu. Kao i predhodne godine, splav Kartel doček Nove godine potrudiće se da vam udovolji u svakom smislu kada je novogodišnje veče u pitanju. Celokupna organizacija biće na zavidnom nivou, od pozicije sedenja pa do piće i muzike.

 

splav Kartel Nova godina
splav Kartel Nova godina

 

Sigurni smo da će nas i ove godine iznenaditi muzičkim odabirom, a predhodne godine bili su to Jelena & Adrenalin bend koji su napravili zaista odličnu atmosferu. Ono što je interesantno, jeste da možete odabrati poziciju sedenja u zavisnosti od vaših želja i u ponudi su barski stolovi, visoka sedenja i separei za one koji zaista uživaju u komforu.

Ono što je sigurno, jeste da će splav Kartel učiniti vaše novogodišnje veče čarobnim i da će vam priuštiti savršene trenutke kojih ćete se zauvek sećati.

Rezervišite vaše kartel za spalv Kartel pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment