Splav Hot Mess – kraljevstvo dobre zabave

 

Splav Hot Mess je nekrunisano kraljevstvo dobre zabave u Beogradu. Provod počinje tokom dana kada se organizuju dnevne žurke oko bazena.

Sa prvim mrakom, atmosfera se rasplamsava, a celodnevna zabava pretače u nezaboravn noćni provod, koji traje sve dok se sunce ne pomoli nad rekom.

Bajkovit pogled na reku, Kalemegdan i stari grad, vrhunski program i usluga, probrana ekipa i najbolja muzika, samo su neki od razloga njegove neverovatne popularnosti.

Lokacija mu je na Ušću bb, na obali Save, pored Muzeja savremene umetnosti.

 

HOT MESS SPLAV

 

Elitni Hot Mess splav zasigurno je jedno od onih mesta koja su proslavila Beograd kao prestonicu najboljeg provoda.

Za DJ pultom nastupaju poznata imena, poput DJ Lea, DJ Ike, DJ Atile i mnogih drugih. Akcenat je na RnB, House, Deep House i Disco ritmovima.

 

Splav Hot Mess – kraljevstvo dobre zabave

 

Magiji Hot Messa poseban začin daje luksuzni enterijer, u čijem se centru nalazi jedini bazen za kupanje na beogradskim splavovima. Raskošni, udobni separe kreveti raspoređeni su oko bazena, gde je i najživlja atmosfera. Na drugom nivou ovog tropskog raja su mesta predviđena za one koji preferiraju malo manje gužve i malo više intime.

Na Hot Mess izlazi samo najatraktivnija i najrazigranija gradska ekipa, kako iz Beograda i regiona, tako i iz inostranstva jer je njegova popularnost ogromna.

 

Splav Hot Mess – kraljevstvo dobre zabave

 

SPLAV HOT MESS – PONUDA HRANE I PIĆA

 

Splav Hot Mess karakteriše raskošna ponuda hrane i pića.

Prepustite se majstorstvu šefa kuhinje, koji za Vas priprema fenomenalne gastronomske specijalitete. Možete isprobati čari doručka na reci. Tokom dana i večeri, na meniju su: vrhunska glavna jela od mesa i ribe, roštilj, paste, rižota… Prava poslastica za sve sladokusce su preukusni deserti i voćne mix salate.

Hot Mess nudi široku paletu najkvalitetnijih pića, mada su nesumnjivo najpopularniji savršeni kokteli i šejkeri.

 

SPLAV HOT MESS – REZERVACIJE

 

Za splav Hot Mess rezervacije su obavezne. Prilikom rezervacije, možete odabrati mesto u separeu, za šankom ili barski sto, visoko sedenje i lazy bag.

S obzirom na njegovu ogromnu popularnost i kapacitet od oko 300 gostiju, pozovite na vreme kako biste obezbedili željeno mesto.

 

 Info & Rezervacije – 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment