Najlepše večeri u restoranu Miris Dunava

Sa lepim vremenom očekuju vas i najlepše večeri u restoranu Miris Dunava koji će vam obezbediti magične letnje večeri uz beskrajan pogled na reku. Kao restoran koji važi za jedan od najboljih na obali Dunava, ove sezone priprema vam mnoštvo iznenađenja u kojima ćete sigurno uživati.

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA

 

Najlepše večeri u restoranu Miris Dunava

 

Restoran Miris Dunava nalazi se na Keju Oslobođenja i predstavlja pravu malu oazu magičnih ukusa, naročito jela od ribe koji će vas oduševiti već nakon prvog zalogaja.

Svako jelo pripremljeno je sa ljubavlju i umećem, a i skoro svako piće iz ponude savršeno se uklapa uz jelo. Očekuje vas prijatna atmosfera, toplina porodičnog doma kao i različiti specijaliteti i za svakoga po nešto.

Pored predhodno pomenutih razloga zbog čega svi rado posećuju restoran Miris Dunava, ne smemo da ne pomenemo romantične svirke u kojima ćete uživati.

 

restoran miris dunava

 

Za romantične trenutke i najlepše ukuse uputite se ka restoranu Miris Dunava i uživajte u pravim letnjim večerima na reci. Okusite najfinija vina domaćih i stranih etiketa i dozvolite da vas opuste trenuci u kojima ćete ovde uživati.

Sa obzirom da je lepo vreme tek počelo, pred vama je dugo leto prepuno lepih trenutaka sa vašim najdražima u restoranu Miris Dunava.

Rezervišite vaše mesto u restoranu Miris Dunava pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment