Santo Domingo – bar za koje se traži mesto više

Dobro poznati Santo Domingo bar na Vračaru postao je omiljeno mesto mnogih ljubitelja sjajnih akustičnih svirki, ali i sjajnih koktela. Nalazi se na Vračaru, na adresi vojvode Šupljikca 31, Beograd.

Santo Domingo bar je dobio ime po glavnom gradu Dominikanske republike, po kome je i enterijer urađen, kako bi se gosti imali utisak da nisu u Beogradu. Ono po čemu je najviše poznat ovaj bar, jesu fantastične akustične svirke koje se organizuju od utorka do nedelje.

santo domingo vracar

U tropskom ambijentu, ali i prelepoj letnjoj bašti, koji je ukrašen zelenilom imali ste priliku da slušate sjajne nastupe poznatih akustičnih izvođača sa domaće scene. A to su Biljana Milovanović, Bojan Marović, Angellina, Dado Glišić, Lukijan Ivanović i mnogi drugi.

Pored fenomenalnih izvođača, tu je i fantastična gastronomska ponuda hrane, ali i koktela koje pripremaju profesionalni barmeni po posebnim receptima. U ponudi Dominga možete pronaći i sjajne ukuse za nargile ili shishe kako ih još nazivaju, koje su takođe jedan od razloga zašto se gosti uvek vraćaju.

Zbog jako velike potražnje za slobodnim mestima u Santo Domingu, nekada je potrebno i do nekoliko dana unapred rezervisati svoje mesto. A broj telefona za rezervacije u Santo Domingu je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment