Proslava rodjendana u Beogradu

Proslava rođendana u Beogradu može biti veoma ozbudljiva I raskošna. Ako ste u potrazi za prostorom koji će biti po vašim kriterijumima, uz pristupačnu cenu, priajtan anbijent I dan koji ćete vi I vaši gosti uvek pamtiti, predtsavljamo vam tri specijalna prostora za proslavu rođendana o kakvoj ste sigurno maštali.

PROSLAVA ROĐENDANA

Bilo da je vaša proslava rođendana tokom letnjeg ili zimskog perioda, ovo su mesta koja imaju mogućnost proslave u zatvorenom I otvorenom prostoru. Uživajte.

SANTO DOMINGO

Santo Domingo klub je mesto koje pleni lepotom u samom centru zbivanja, odnosno na Vračaru I čini se kao savršeno mesto za proslave rođendana svih generacija. Prostor je toliko prijatan I lep a može se preurediti prema vašim potrebama baš onako kako ste zamislili. Kapacitet Santo Domingo bara je do 220 ljudi što je idealno za dinamičan party u punom klubu. Moderno opremljen enterijer odgovaraće svakoj prilici I a od opreme poseduje najvalitetnije ozvučenje I rasvetu kako bi sve bilo na visokom nivou za vaš rođendan. Uz pristupačnu cenu I prelepu atmosferu doživećete sigurno najbolji rođendan u životu. Svaka proslava protekla je savršeno uz odličnu organizaciju I pozitivnu atmosferu tako da vam toplo preporučujemo savršeni Santo Domingo bar.

RESTORAN HOLLYWOOD

Restoran Hollywood je jedan od restorana u kojem možete organizovati veoma luksuznu proslavu za rođendan.Glavna atrakcija restorana jeste napravljeno jezero I mostić u centru restorana koje najčešće oduševljava slavljenike mami ih da ovde proslave svoj rođendan I dožive najbolji rođendan u životu. Kapaciteta do čak 800 mesta čini se kao idealno mesto za recimo proslave 18. rođendana koje uglavnom podrazumevaju veliki broj ljudi. Za poseban doživljaj na proslavi tu je odlična rasveta koja će učiniti da sve prosto sija tokom cele večeri I da se vaši gosti tokom celog dana osećaju veoma posebno.

BANKET SALA HOTEL JUGOSLAVIJA

Prefinjenu I elegantnu proslavu za rođendan možete doživeti u čarobnoj banket sali hotela Jugoslavija. Ovo je mesto gde će sve biti onako kako ste zamislili do najsitnijeg detalja.  U srcu Zemuna imaćete priliku da ulepšate sebi I vašim najbližima dan u kojem će se osećati za ista psoebno zahvaljujući odličnom I profesionalnom osoblju koje je uvek na raspolaganju. Posebno će vam se dopasti gastronomski specijaliteti jer se sa puno pažnje pripremaju I na jedinstveni način po recepturi iskusnog šefa kuhinje. Kapacitet banket sale je do 600 mesta, a ukoliko želite intimniju proslavu I to je moguće uz specijalnu organizaciju prostora za manji broj ljudi. Ovde su proslave zaista jedinstvene I prefinjene, zato ne sumnjajte u savršenu banket salu hotela Jugoslavija.

Ukoliko se slažete sa nama da su ovo najlepši prostori koji će vam učiniti rođendan lepšim, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment