Restoran Franš proslave

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

Zašto su Frans proslave, sada već tradicionalno, toliko posebne, drugačije, ekskluzivnije, bajkovitije i popularnije od drugih? Odgovor je jednostavan i glasi – zato što je i sam restoran Franš takav.

Restoran Franš, sa svojom dugogodišnjom tradicijom, jedinstvenim ambijentom i atmosferom, ogrnut bajkovitim zelenilom, nalazi se na Autokomandi, na adresi Bulevar Oslobođenja 18a.

Decenijama unazad mesto je okupljanja gostiju svih generacija, istančanog ukusa, ljubitelja elegancije, luksuznog, diskretnog provoda, a istovremeno, toplog, porodičnog pristupa i atmosfere.

Koliko je pažnje, ljubavi i umeća uloženo u uređenje restorana Franš, primetićete čim zakoračite u ovaj prostor. Svaki detalj, boja, oblik i osvetljenje savšeno su uklopljeni u glamurozni enterijer.

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

MENI RESTORANA FRANŠ

Specijaliteti koji se pripremaju u kuhinji Franša nadaleko su poznati, ne samo po savršenstvu ukusa, već i po vrhunskom kvalitetu, brižljivo biranih, uvek svežih, namirnica koje se koriste u spravljanju ovih kulinarskih đakonija. Sve proizvodi koji se upotrebljavaju proverenog su i poznatog porekla.

Jela se pripremaju u momentu odabira i porudžbine gostiju. Konzervansi ili aditivi su nešto što se nikada neće naći u obrocima pripremljenim u restoranu Franš. Jedinstveno je i to što restoran poseduje sopstvenu labaratoriju u kojoj prehrambeni tehnolog restorana Franš svakodnevno pregleda namirnice.

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

Meni je raznovrstan i bogat, pa ćemo pomenuti samo ponešto od gurmanluka u kojima ovde možete uživati. Možda je dovoljno da kažemo da je u ponudi čak 45 vrsta salata. Uvek sveži morski specijaliteti pripremaju se od ulova u Jadranskom, Egejskom, Severnom moru i Atlantskom okeanu, a u restoransku kuhinju stižu isključivo sa deklaracijom koja sadrži tačan datum ulova, uslove čuvanja, kao i rok upotrebe. Specifičan je i ukus i aroma specijaliteta sa roštilja. Tajna je u tome što se pre pečenja na drvenom ćumuru meso, najpre, na poseban način u posebnim komorama priprema za dalju upotrebu.

Restoran Franš raspolaže i sopstvenom pekarom iz koje se svakodneno širi topli miris tek ispečenih domaćih lepinja i brojnih peciva, savršenog ukusa, bez kvasca, aditiva ili konzervanasa. Kako opisati neprevaziđeni ukus dezerata koji se svakog dana pripremaju u poslastičarnici restorana. Dok se domaći kolači i torte tope u vašim ustima, nepca će uživati u notama belgijske čokalade, italijanskog putera, svežeg sezonskog voća…

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

I sve je, opet, domaće i prirodno – nema veštačkih boja ni aroma. Ukoliko se i mora koristiti smrzuto voće, budite sigurni da je i ono zamrznuto u kuhinji Franša pod budnim okom stručnjaka.

Podrazumeva se da je ovakvom meniju i simfoniji najlepših aroma i mirisa prilagođena i karta pića. Posebno se izdvaja vinski podrum u kome se čuvaju stotine različitih etiketa, najboljih domaćih proizvođača, kao i vrhunskih vinarija iz celog sveta.

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

RESTORAN FRANŠ PROSLAVE

Profesionalni tim i osoblje, uz najkvalitetniju ponudu i uslugu, učiniće da Vaše restoran Franš proslave budu jedinstveno iskustvo koje se ne zaboravlja. Sve Vaše zamisli i najsitnije želje biće ostvarene i ispunjene, bilo da se radi o proslavi venčanja, rođendana, korporativnog događaja ili svečanog ručka ili večere.

Tokom zimskog perioda, u zatvorenoj sali, Franš može ugostiti 170 gostiju, od kojih se, po želji i potrebi, 25 može smestiti u salu, koja je u potpunosti izdvojena. Tokom toplih dana i noći , prelepa bašta restorana Franš, zaštićena i od sinca i od kiše, može primiti do 350 gostiju.

Bajkovita bašta, jedna od najlepših u gradu, prepuna je zelenila (preko 120 vrsta različitih biljaka), kao i sezonskog cveća. Tu su i četiri, nekoliko decenija stare, lipe koje prave idealnu hladovinu. Za dodatnu svežinu tokom vrelih dana, stara se i fenomenalna fontana, čiji slapovi romantično teku kroz zelenilo i puzavice. Po potrebi, i ventilatorski topovi, svojim kapljicama vode, osvežavaju prostor.

Letnji šank sa barskim stolicama, mesto je na kome možete uživati u pogledu na kompletan prostor, dok opušteno ispijate omiljeni koktel.

Za najmlađe goste, stolovi se mogu postaviti na dve terasice u okviru bašte, a mesta ima i za igranje i animaciju.

Restoran Franš u ponudi ima raznovrsne ponude menija za sve vrste proslava, koje se dodatno mogu korigovati i prilagoditi Vašim željama.

Prskalice, penušavo vino za sve goste i rođendanska pesma za slavljenika, poklon su od osoblja restorana.

A osoblje restorana zaslužuje samo reči hvale. Diskretno, nenametljivo a u pravom trenutku prisutmo, profesionalno, sa znanjem stranih jezika, kao da čita Vaše trenutne misli i ispunjava potrebno i zamišljeno.

Restoran Franš proslave
Restoran Franš proslave

FRANŠ SVADBE

Ukoliko želite da svadbenu proslavu organizujete u Franšu, računajte da to mora biti nedelja. Nedeljom je restoran zatvoren za ostale goste i na usluzi je samo mladencima i njihovim gostima. Minimalan broj zvanica za Franš svadbe, kao i druge proslave koje se organizuju nedeljom, je 120 gostiju.

Švedski sto na kome se nalaze brojni svečano dekorisani specijaliteti prostire se na tridesetak metara dužine. Pomenićemo deo posluženja koje će se tu naći. Više od dvadeset različitih predjela, desetine salata, vrhunski, domaći i uvozni sirevi, najmirisnije pršute i šunke… Zatim sledi bogata ponuda glavnih jela, morski specijaliteti, roštilj, pečenje…

Posluženje se dopunjava tokom čitavog trajanja proslave. S obzirom da se roštilj nalazi u neposrednoj blizini švedskog stola, gosti mogu i zatražiti da se određeni specijalitet sa roštilja pripremi posebno za njih baš u momentu kada oni požele.

Uz svadbenu tortu, na švedski sto se iznosi više od dvadeset vrsta kolača iz restoranske poslastičarnice, kao i tri vrste sladoleda koji se poslužuju u kornetima ili korpicama, sa odabranim dodacima po želji gosta. Naravno, tu su i tanjiri prepuni raznobojnog svežeg voća.

Jedan konobar zadužen je za desetak gostiju, tako da gosti koji to žele, mogu biti posluženi i za stolom.

Za razliku od brojnih restorana za svadbe u gradu, restoran Franš Vam daje mogućnost da muzički bend, fotografa i dekoratera izaberete sami, a ukoliko Vam je potrebna preporuka, u njihovu se možete slobodno pouzdati.

Restoran Franš poseduje sopstveni parking, koji je obezbeđen i neprekidno se čuva, tako da se slobodno možete opustiti kada je sigurnost Vašeg automobila u pitanju.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment