Kafana Bajka i subota koja se ne propušta

Kafana Bajka i subota koja se ne propušta je idealna kombinacija kada je u pitanju nezaboravan kafanski provod. Kafana Bajka nalazi se u mirnom delu Beograda, u srcu šume Košutnjak na adresi Kneza Višeslava 88, Beograd. Već duži niz godina unazad Bajka organizuje fantastične žurke uz neverovatnu atmosferu koje traju do ranih jutarnjih časova.

kafana bajka subota

U subotu 13. juna za vrelu atmosferu biće zaduženi dvojac koji pravi neverovatnu atmosferu. Reč je o Mileni Sandić i Deniju Boneštaju, koje ste imali prilike da slušate po mnogim beogradskim kafanama i klubovima.

Prethodnih sezona nastupale su velike zvezde naše muzičke scene, kao što su Dara Bubamara, Lapsus Bend, Moda bend, Šako Polumenta, Tea Stoševksa, ali i mnogi drugi. U novoj letnjoj sezoni, menadžment tim kafane Bajka odlučio je da svim ljubiteljima boemskog provoda obezbedi dobro poznatu atmosferu svom kafanskom ambijentu, ali subotom.

Rezervišite vaše mesto pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i budite deo nezaboravnog provoda subotom u kafani Bajka.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment