Rafting na Tari je odličan izbor za kvalitetan team building

Rafting na Tari je odličan izbor za kvalitetan team building i druženje koje nema granica. Obezbedite vašim kolegama neodoljivu avanturu u kojoj ćete svi zajedno uživati sa osmehom na licu. Spojite se sa prirodom na poseban način i uživajte u njenim lepotama koje je krase.

Rafting na Tari je sjajna prilika da pobedite možda neke svoje strahove, doživite nešto sasvim novo, probudite sva čula i opustite se na jedinstven način u prirodi. Reka Tara poznata je i pod nazivom „Suza Evrope“ zbog svoje lepote i kristalno čiste vode, koja se može koristiti za piće.

Ako ste ljubitelji zabave na vodi, rafting je odlična prilika da se stopite sa prirodom na pravi način. Ovo je aktivnost koja vam daje neizbrisive slike koje nikada nećete moći da zaboravite ali ćete ih svakako zabeležiti fotoaparatom kako biste drugima dočarali trenutke koje ste doživeli.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na Tari
rafting na Tari

 

Rafting na Tari podrazumeva avanturu na vodi u gumenom čamcu uz iskusnog skipera i kompletnom opremom. Najbolji period za rafting jeste proleće, kada je reka Tara najbrža i kada se sneg sa planina topi i čini reku veoma dinamičnom.

Za one koji će po prvi upuštaju u rafting avanturu, celo leto je pred vama i reka je u ovom periodu mirnija, što znači da ćete uživati u ovakvoj avanturi na vodi. Pored adrenalina koji ćete osetiti, imaćete priliku da posetite mesta koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Rafting na Tari može biti još zanimljiviji ukoliko ga ukombinujete sa Hikingom ili Zip Line– om. Team building upotpunite avanturom i trenucima koji su vredni svake pažnje. Osetite moć prirode koja će pozitivno uticati na vaš um i telo.

 

RAFTING NA TARI KAMPOVI

 

rafting na tari kampovi
Rajska rijeka kamp

 

Rafting na Tari kampovi su sjajno iskustvo koje morate iskusiti. Rajska rijeka kamp je jedan od najpoljih kampova koji će vam obezbediti veoma prijatan boravak. Napravljen od prirodnih materijala, uživaćete u osećaju da ste se stopili sa okolinom. Uživaćete u tišini koje priroda daje, kao i u jutrima nadomak same obale Drine.

Rajska rijeka kamp je moderno opremljen kamp i poseduje sve što vam je neophodno za nezaboravan team building.

Kamp će vam obezbediti kompletnu opremu za rafting kao i iskusnog skipera sa kojim polazite u avanturu. Tokom večeri u kampu Rajska rijeka očekuje vas prijatno druženje sa kolegama i ostalim gostima u kampu uz vino, vatru i muziku.

Spremite se za prijatne trenutke koji se zauvek pamte i team building iz snova. Nakon što iskusite ovako nešto, sigurni smo da će vaš team building biti ponovo organizovan u sjajnom kampu Rajska rijeka.

 

T.Ž.