Proslavite venčanje na savršen način u restoranu Love House

Želeći da pronađemo najromantičnije mesto za specijalan dan, proslavite venčanje na savršen način u restoranu Love House i uverite se zbog čega su toliko posebni. Ukoliko ste zamišljali elegantan ambijent dekorisansa puno stila i specijalnu ponudu, restoran Love House sigurno će ispuniti sve vaše kriterijume.

 

RESTORAN LOVE HOUSE PROSLAVE

 

restoran love house proslave

 

Restoran Love House proslave biće savršena prilika da izgovorite vaše sudbonosno „Da“ u bajkovitom ambijentu koji još nikoga nije ostavio ravnodušnim. Uživajte u vašem danu sa stilom i daleko od gradske gužve i prepustite se besprekornoj organizaciji tima koji će pripremiti sve do najsitnijih detalja.

Love House restoran iza sebe ima veliki broj uspešno proslavljenih venčanja i drugih proslava, što može biti garancija za kvalitetnu proslavu u kojoj će svi uživati.

Kapacitet restorana je do 400 osoba, što vam obezbeđuje dosta prostora za veći broj gostiju i specijalno opremanje dekoracije po želji. Posebnu atrakciju predstavlja veliki podijum za igru gde ćete uživati sa vašim najmilijima uz muziku tokom cele proslave.

 

restoran love house proslave 02

 

Takođe, restoran Love House poseduje najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu koja je i te kako važna za potpuni užitak tokom venčanja.

Ceo restoran je luksuzno opremljen i dekorisan sa puno stila i smisla, što će doprineti proslavi da se svaki vaš gost oseća komforno i prijatno. Sofisticirani stil i elegancije glavne su karakteristike popularnog restorana Love House.

Porslavite vaš najvažniji dan u magičnom ambijentu restorana Love House i stvorite najlepše uspomene. Rezervišite vaš termin u restoranu Love House pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment