Proslava momacko vece

Došlo je vreme da se pravi proslava momacko vece, a ne znate gde biste proslavili? U nastavku ovog teksta navešćemo vam neke sjajne lokale gde možete proslaviti momačko veče na način koji ćete dugo pamtiti.

 

IDEJE ZA MOMACKO VECE

 

Momačko veče je posebna epizoda u životu svakog muškarca koji je spreman da svoj momački život zameni bračnim. Sama organizacija momačke večeri nije ni malo lak zadatak, ali uz pomoć ideje za momacko vece napravićete veče za pamćenje. Pre svega treba izabrati mesto gde će se organizovati ovo veče, a potom i način na koji ćete to proslaviti.

Trenutno najpopularnije lokacije za proslavu momačke večeri su vikendice odnosno iznajmljivanje kuće, u stanu ili u noćnim klubovima.

Ukoliko ste ljubitelj noćnog života, onda je proslava u nekom klubu ili kafani u Beogradu pravo mesto za vas. Opšte je poznato da je Beograd sinonim za noćni život i da se baš u ovom gradu organizuju najbolje žurke. Uglavnom organizator momačke večeri je kum, što znači da kum okuplja društvo, bira ambijent i muziku, ali i rezerviše mesto u klubu. Jedna važna stavka prilikom ovakve organizacije je brojno stanje odnosno koliko će vas biti u klubu, kako biste rezervisali mesto.

 

POGLEDAJTE JOŠ: KAKO PROSLAVITI MOMACKO VECE?

 

Ovo su neke od najboljih lokala u Beogradu za proslavu momačke večeri:

 

kafane za proslavu momacke veceri

KAFANE ZA PROSLAVU MOMACKE VECERI

 

Kafane za proslavu momacke veceri su odličan izbor ukoliko ekipa voli boemsku atmosferu uz najbolje kafanske pesme. Mnoštvo kafana u Beogradu nudi mogućnost proslave momačke večeri kod njih, a to su Kafana Druga kuća, Gradska Kafana, Kafana Ona moja i mnoge druge. U kafanama što smo vam naveli možete slušati nastupe poznatih beogradskih izvođača kao što su Nemanja Staletović, Aleksandra Marjanović, Žile Hram, Martin Ajdarević i drugi. Mesto u kafanama u Beogradu možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

splavovi za proslavu momacke veceri

SPLAVOVI ZA PROSLAVU MOMACKE VECERI

 

Ako momačko veče organizujete leti, onda su splavovi za proslavu momacke veceri pravo mesto za vas i vašu ekipu. Beograd je u svetu poznat i po letnji splavovima na reci gde se održavaju najluđe letnje žurke, uz fantastične izvođače. Splavovi Kartel, Lasta, Na vodi kafana su definitivno najpopularniji splavovi u Beogradu koji pružaju fantastičan provod do ranih jutarnjih časova. Obezbedite vaše mesto za sjajan provod na splavu pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

proslava momacke veceri u klubu

 

PROSLAVA MOMACKE VECERI U KLUBU

 

Proslava momacke veceri u klubu može biti uz elektronsku muziku odnosno uz popularne DJ – eve, kako naše scene, tako i svetske. Takođe, postoje i klubovi u Beogradu gde možete slušati sjajne nastupe bendova koji su i te kako poznati po fantastičnim nastupima. A to su: Klub Komitet, klub Hype, klub The Bank i mnogi drugi. U svakom slučaju, zagarantovan je nezaboravan provod, pogotovo kada je u pitanju momačko veče.

 

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment