Nocno kupanje u Beogradu

Nocno kupanje u Beogradu ima svoju lepotu i draž. Nema previše ljudi, nema buke, možete uživati u pravim čarolijama, prijatnoj muzici i svim pratećnim sadržajima koji vas mogu opustiti na pravi način. Ako ste u potrazi za bazenom koje podrazumeva kupanje do kasno u noć, evo pomoći i ideje za kvalitetno opuštanje bez gužve.

 

Nocno kupanje Aqua Park Hollyawoodland
Nocno kupanje Aqua Park Hollyawoodland

 

NOCNO KUPANJE U BEOGRADU HOLLYWOODLAND

 

Nocno kupanje u Beogradu Hollywoodland je u poslednje vreme postalo veoma popularno i moramo priznati da je ovo odličan način za opuštanje i uživanje.  Aqua Park Hollywoodland je mesto koje nudi zabavu za sve uzraste. Od zabave za mališane do spe i wellness zone u kojoj ćete posebno uživati.

Najbolje noćno kupanje u gradu traje do 3h iza ponoći i ovo je pravo vreme da opustite svoje mišiće pred spavanje i doživite pravu vrstu zabave sa vašim prijateljima.

 

Nocno kupanje Beograd
Nocno kupanje Beograd

 

Pored bogate ponude i nekoliko bazena odnosno centralni bazen, bazen za mališane, đakuzi kada, sauna, tobogana, fitness centrarestorana sa bogatim menijem, imate priliku i da se relaksirate u sauni i parnom kupatilu i tako doprinesete svom zdravlju i fizičkoj formi.

Važno je imati na umu da je ovo bazen koji radi svih 7 dana u nedelji tako da možete doći na kupanje u bilo kom trenutku, u bilo koje dobra dana ili večeri.

 

Nocno kupanje u Beogradu
Nocno kupanje u Beogradu

 

NOCNO KUPANJE HOLLYWOODLAND CENA

 

Ukoliko vas interesuje nocno kupanje Hollywoodland cena, evo i odgovora. Cena noćnog kupanja u Aqua parku Hollywoodland-u iznosi 800 rsd. po osobi, dobijate ključ za ormarić, a ukoliko se desi da zaboravite peškir, možete iznajmiti isti po ceni od 200 rsd. Korišćenje svih sadržaja je uključeno u cenu tako da se možete prepustiti uživanje bez ikakve brige.

Sve ostale informacije i  rezervacije možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment