Novogodišnji matinee u Departman baru

Novogodišnji matinee u Departman baru biće savršena prilika da vaš poslednji dan u godini bude kvalitetno zabeležen i proslavljen. Ako do sada nsite bili u prilici da posetite popularni Departman bar, novogodišnji matinee će vas sigurno oboriti sa nogu.

Očekujte sjajna iznenađenja, dobru atmosferu i luskuzan ambijent u kojem ćete se opustiti zajedno sa vašim prijateljima. Svi znamo da matinee podrazumeva popodnevnu žurku koja će u Departman baru početi već oko 12h i gde ćete moći da uživate u zabavi sve do večeri.

 

Nova godina u Departman baru

 

Departman bar matinee Nova godina jedan je od najatraktivnijih partija u Beogradu koji vam garantuje vrhunsku zabavu i odlično raspoloženje. Predhodne godine tražila se karta više sve do poslednjeg dana zahvaljujući atraktivnom muzičkom odabiru koji je učinio da svi požele da prisustvuju matinee žurci u Departman baru.

Biljana Milovanović i Đorđe Rakić potrudili su se da opravdaju sva očekivanja i priredili su pravi muzički spektakl i veoma dinamičan matinee. Svi gosti su se zabavljali i bili zadovoljni, što se moglo videti na licima svih prisutnih. Tokom cele žurke uživalo se uz a la carte meni i sva pića iz ponude, dok je cena karte bila simboličnih 500 rsd.

Odaberite najbolje za vas i vaše prijatelje i uživajte u ekskluzivnoj matinee žurci koju vam sa nestrpljenjem priprema popularni Departman bar.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment