Najbolji frizerski kurs u Beogradu

Odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu i postanite pravi profesionalac čiju kreativu će svi prepoznati. Ukoliko želite da se bavite trenutno najtraženijim poslom u svetu, najbolji frizerski kurs u Beogradu je prava prilika da odaberete siguran put ka uspehu. Bilo da već imate iskustva u frizerskom svetu ili ne, kurs za frizera pomoći će vam da savladate sve tehnike i sa lakoćom ih primenite u budućnosti.

Najbolji frizerski kurs u Beogradu je kurs koji će vam obezbediti kompletnu obuku gde ćete raditi na modelima, gde ćete učiti teorijski deo koji je važan i gde ćete se upoznati sa najkvalitetnijim proizvodima za negu kose.

Predstavljamo vam prestižnu akademiju Panjković koja vam je obezbedila najbolji frizerski kurs u Beogradu. Sa dugogodišnjim iskustvom u svetu frizera i najboljim rezultatima mnogih učenika koji su upisali ovaj frizerski kurs, garantujemo vam kvalitet i priliku da postanete najbolji u svom poslu.

AKADEMIJA ZA FRIZERE BEOGRAD

Panjković akademija za frizere Beograd već nekoliko godina nalazi se na samom vrhu kada su akademije za frizere u pitanju, a razlog tome jeste činjenica da je Miki Panjković svoje znanje doneo iz daleke Amerike. Završavajući najbolje frizerske škole nekoliko godina, Miki Panjković poželeo je da svoje znanje prenese u Srbiju i tako svim ambicioznim frizerima pruži pravi kvalitet.

Ako maštate o velikoj karijeri, o učešću na raznim modnim eventovima, da sa lakoćom obavljate svoj posao ili da posedujete svoj salon, akademija za frizere Panjković je prava prilika da ostvarite svoje snove.

Još jedan od razloga zbog čega je najbolji frizerski kurs u Beogradu upravo akademija Panjković, jeste njegova konstantna posvećenost svakom polazniku u cilju što boljeg razumevanja i savladavanja svake tehnike.

AKADEMIJA PANJKOVIC CENA KURSA

Akademija Panjković obezbedila je najbolju obuku na tržištu, a cena kursa zavisi da li želite da pohađate kurs za ženskog frizera ili kurs za muškog frizera. Kurs za muškog frizera traje najmanje 5 meseci, dok je kurs za ženskog frizera osmišljen u trajanju od 6 meseci.  

Oba kursa obuhvataju:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

Cena obuke za muškog frizera je 200€ prvih 5 meseci na mesečnom nivou. Za polaznike koji nastave kurs muškog frizera cena se smanjuje, a kurs za ženskog frizera iznosi 245€ na mesečnom nivou.

Pozovite akademiju Panjković putem broja  063/60-80-93 ili ih posetite na adresi Njegoševa 43, Beograd ukoliko želite da saznate sve dodatne informacije u vezi frizerskog kursa. Budite najbolji u svom poslu i učite od pravih profesionalaca koji ne štede vreme da vas izvedu na pravi put i učine da zaista obožavate svoj posao.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment