Grčka letovanje

Grčka letovanje je iz godine u godinu sve popularnije letovalište, posebno srbima kojima je ovo omiljena destinacija za odmor o kakvom maštaju. Prelepe plaže, biserno plavo more, bogata vegetacija, mnoštvo istorijskih znamenitosti, neki su od razloga zašto je Grčka letovanje idealna destinacija za letovanje.  

Grčka je poznata kao zemlja antičkih bogova, i zbog toga je takođe, često dabir turista iz celog sveta koji rado dolaze ovde kako bi posetili čudesne hramove, prirodne lepote i prelepe grčke gradiće.

Grčka letovanje se nalazi na jugu balkanskog poluostrva, a njene obale zapljuskuju talasi tri mora Egejsko, Jonsko i Sredozemno. Obuhvata preko 1.400 ostrva, neki deo njih je uređen i posećen od strane ljudi, dok su neka ostrva i dalje divlja i netaknuta.

Sa obzirom na veliki broj ostrva i manjih mesta za savršen odmor, mi smo odabrali najlepša gde vas očekuje odmor o kakvom ste maštali, kao i pristupačne cene kojima nećete odoleti. Svako mesto nalazi se na idealnoj lokaciji, gde je klima idealna za letovanje i gde je more potpuno čisto, toplo i savršeno za kupanje.

I pored toliko lepota i zanimljivosti koje prelepa Grčka nudi, ova zemlja i dalje nudi uvek najpovoljnija i jeftina letovanja o kakvom maštate.

JEFTINA LETOVANJA GRČKA APARTMANI

Za jeftina letovanja, Grčka apartmani su odličan odabir gde vas očekuje pravi komfor i kompletno opremljeni apartmani gde ćete sigurno uživati u odmoru. U zavisnosti od vaših želja i potreba, odaberite najbolji apartman za sebe i prepustite se svim čarima prelepe Grčke. Halkidiki je poslednjih godina postao pravi centar zbivanja za turiste, a sa svojim beskrajnim i savršenim peščanim plažama, borovim šumama i ljupkim selima idealno je mesto za Grčka letovanje.

Nakon što odaberete destinaciju u nastavku, klikom na link određene destinacije možete pogledati kompletnu ponudu jeftina letovanja Grčka apartmani koje vam nudi turistička agencija Mayak Tours.

JEFTINA LETOVANJA GRCKA SKALA FURKA

Skala Furka

Jeftina letovanja Grčka Skala furka je sjajno mesto za one koji žele da uživaju u odmoru i opuštanju. Ako do sada niste bili u prilici da posetite ovo prelepo mesto, ovo leto je idealna prilika da se uputite ka poluostrvu Kasandra na Halkidikiju i uživate u jedinstvenom odmoru. Skala furka smeštena je na zapadnoj obali, odlično je povezana sa obližnjim letovalištima na istočnoj obali kao što su Kalitea, Hanioti i Pefkohori, ali i sa divnim plažama u Siviriju i Posidiju. More u ovom mestu je veoma plavo i čisto, i sigurno ćete uživati u magičnim peskovitim plažama koje vas ovde očekuju.

JEFTINA LETOVANJA GRCKA KALITEA

Kalitea

Jeftina letovanja Grčka Kalitea mesto čest je izbor mnogim turistima, a razlog tome jeste klistalno čista voda, čarobne peščane plaže i zaista bogata vegetacija što je mnogim turistima važno, posebno porodicama sa decom. Kalitea je atraktivan gradić na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju, a poslednjih godina zaista privlači na hiljade turista koji žele da posete ovo malo ali zanimljivo mesto. Iako manji, Kalitea ima toliko toga da vam ponudi i učini Grčka letovanje nezaboravnim.

JEFTINA LETOVANJA GRCKA AFITOS

Afitos

Jeftina letovanja Grčka Afitos je pravo malo živopisno mesto koje se nalazi na istočnoj obali Kasandre sa izgledom u pravom grčkom stilu koje će vas oduševiti. Afitos je mesto koje obiluje velikim brojem restorana, taverni, kafića i malih prodavnica koji će vaš odmor učiniti uzbudljivim. Sa obzirom da se Afitos nalazi na litici, imaćete priliku da uživate u jedinstvenom pogledu na zaliv. Plaže su peščane i lepo uređene, tako da možete uživati u celodnevnom uživanju u beach barovima sa ležaljkama i suncobranom.

Odaberite destinaciju i klikom na link pogledajte kompletnu ponudu apartmana koje vam nudi Mayak Tours. Turistička agencija sa dugogodišnjim radom spremila vam je atraktivne ponude koje su pristupačne, a garantuju kvalitet i uživanje. Svaki apartman poseduje sve što vam je potrebno za pravi odmor i uživanje, zato ne propustite pogodnosti koje nudi Mayak Tours.

Za sve dodatne i tačne informacije, možete ih kontaktirati na broj  064/434-10-23 ili ih možete posetiti na adresi Gavrila Principa 52 u Beograd.

Jeftina letovanja Grčka apartmani čekaju na vas!

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment