Kurs za frizera Akademije Panjković – iskustva polaznika

Zašto je kurs za frizera Akademije Panjković najbolji, najpouzdanije mogu objasniti i posvedočiti iskustva polaznika koji su ga pohađali i sa uspehom završili.

Kada se govori o frizerskoj industriji i edukaciji frizera u Srbiji i regionu, jedno ime uvek se izdvaja, a to je Akademija Panjković. Osnovana pre više od 20 godina, postala je sinonim za najuspešnije i najkavlitetnije obrazovanje profesionalnih frizera.

Kurs za frizera Akademije Panjković obuhvata sve aspekte frizerskog zanata, od osnovnih do naprednih tehnika, kao i osnove psihologije i menadžmenta. Ako se pitate zašto psihologija i menadžement, odgovor je jednostavan. Za dobro komunikaciju, razumevanje klijenata i njihovih potreba, psihologija ličnosti je od suštinske važnosti. Za uspešno upravljanje karijerom, vođenje salona i razvijanje brenda, neophodna su adekvatna znanja iz oblasti mendžmenta.

Kurs za frizera Akademije Panjković nudi vrhunski sistem obuke i izuzetno sadržajan nastavni program, koji se sastoji od praktičnih i teorijskih predmeta. Posebna pažnja i naglasak su na praktičnoj nastavi, koja se odvija na živim modelima, odnosno klijentima u salonu.

Škola nudi različite vrste osnovnih i naprednih kurseva, uključujući: kurs za ženskog frizera, kurs za muškog frizera, kurs za nadogradnju kose, kurs za make-up umetnike, master barber kurseve itd. Svaki od ovih kurseva obezbeđuje kvalitetno, sveobuhvatno obrazovanje i priprema studente za uspešnu frizersku karijeru.

Akademija Panjković takođe nudi mogućnost obuke na engleskom jeziku za strane studente. Kako vam zvući mogućnost: individualni kurs za frizera? Primamljivo i obećavajuće, zar ne? Sjajna vest je da na Akademiji Panjković možete dobiti i ovakav vid edukacije, gde ćete učiti jedan na jedan sa Mikijem Panjkovićem. Individualni kurs za frizera je najefikasniji način obuke, koji vam čak pruža i mogućnost da kurs kreirate prema svojim željama i potrebama i imate fleksibilne termine nastave.

ISKUSTVA STUDENATA KOJI SU ZAVRŠILI PANJKOVIĆ KURS ZA FRIZERA

Pitali smo neke od polaznika kursa da podele svoje utiske sa nama. Evo kakva su iskustva studenata koji su završili Panjković kurs za frizera:

Milena, 33 godine: “Kao neko ko već radi i ima iskustva u frizerskoj industriji, nisam bila sigurna šta bih mogla da naučim na kursu za frizera na Akademiji Panjković. Međutim, moram priznati da sam se prevarila. Program edukacije je bio veoma napredan, detaljan i obuhvatio je mnogo više od onoga što sam očekivala. Naučila sam nove tehnike i dobila priliku da se usavršim u svojim već postojećim veštinama. Stručni tim je bio odličan i uvek spreman da odgovori na sva moja pitanja i nedoumice. Sada imam mnogo više samopouzdanja u svom radu kao frizer i zahvalna sam na ovom iskustvu.”

Nikola, 29 godina: “Kurs za ženskog frizera na Akademiji Panjković bio je jedna od najboljih odluka koje sam ikada doneo. Program je bio intenzivan, ali veoma koristan. Naučio sam i savladao mnogo tehnika i veština koje su mi bile od velike pomoći da postanem uspešan frizer. Po završetku kursa, dobio sam priliku da ostanem u Panjković timu i počnem sam da radim u njihovom salonu. Nakon 5 godina provedenih tamo, tokom kojih sam stekao neprocenjivo iskustvo i samopouzdanje, završio i kurs za muškog fizera i kurs za šminkera, otisnuo sam se u samostalne vode i otvorio sopstveni salon. Za nepuna dva meseca, biće tačno tri godine kako moj salon uspešno posluje. Sve u svemu, ovo iskustvo je bilo fantastično i toplo bih preporučio Akademiju Panjković svima koji žele da postanu frizeri ili se usavrše u frizerskom zanatu.”

Ana, 22 godine: “Upisala sam kurs za frizera na Akademiji Panjković prošle godine i mogu reći da sam više nego zadovoljna. Nisam imala prethodnih iskustava sa frizerskom profesijom jer sam završila srednju ekonommsku školu, ali sam oduvek želela da se bavim modom i ulepšavanjem. Program je obuhvatio sve neophodne, kao i napredne aspekte frizerskog zanata. Predavači su bili sjajni i pružali su mi punu podršku tokom cele obuke. Zahvaljujući njima, prevazišla sam tremu i uspela da savladam i one tehnike koje su mi slabije išle u početku. Sada sam spremna da otpočnem svoju karijeru kao frizerka i veoma sam zahvalna na svemu što sam naučila na Akademiji Panjković.”

Pozovite +381 63 60 80 93 i upišete najbolji kurs za frizera! Upis je u toku!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment