Izaberite najbolji produžni kabl za vaše potrebe

Izaberite najbolji produžni kabl za vaše potrebe jer važno je da znate da nisu svi produžni kablovi isti. Kada se radi o izboru produžnog kabla, mnogi ljudi jednostavno uzimaju prvi artikal koju pronađu, bez mnogo razmišljanja o tome da li je on stvarno adekvatan za njihove potrebe.

Međutim, s obzirom na to koliko električnih uređaja u današnje vreme koristimo u svakodnevnom, kako privatnom, tako i poslovnom životu, značaj koji produžni kablovi imaju je više nego očigledan. Zato je izuzetno bitno da izaberite, ne bilo koji, već najbolji produžni kabl za vaše potrebe.

KAKO ODABRATI NAJBOLJI PRODUŽNI KABL

Bilo da su vam potrebni produžni kablovi za uređaje u vašem domu ili poslovnom prostoru, postoji nekoliko osnovnih faktora koje treba razmotriti pre nego što donesete odluku o kupovini.

Dužina kabla

Jedan od najvažnijih faktora koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine produžnog kabla je dužina. Ako su vam potrebni produžni kablovi za korišćenje u kući ili kancelariji, trebaće vam kabl koji je dovoljno dug da stigne do udaljenog dela prostorije u kojoj se nalazi utičnica. Međutim, ako kupujete produžni kabl za spoljnu upotrebu, možda će vam trebati znatno duži kabl kako biste mogli postaviti uređaj na veću udaljenost od kuće. Pri odabiru dužine kabla, uvek se preporučuje veća dužina od one koja vam je trenutno potrebna, jer postoji mogućnost da će vam zatrebati dodatna dužina kabla u budućnosti.

Broj utičnica/portova

Proverite koliko utičnica/portova ima produžni kabl, kako biste bez problema mogli povezati sve željene električne uređaje.

Opterećenje u vatima

Produžni kablovi mogu da podnesu različito opterećenje u vatima. Iz tog razloga obavezno na deklaraciji proizvoda proverite da li je njegova snaga odgovarajuća za bezbedno priključenje vaših elektiričnih potrošača.

Kvalitet produžnog kabla

Kvalitet produžnog kabla posebno je važan, jer će vas služiti dugi niz godina. Kupovina jeftinog produžnog kabla, lošijeg kvaliteta, možda će vam uštedeti novac na početku, ali dugoročno vas može koštati mnogo više. Produžni kablovi od dobrih materijala, sa čvrstim izolacijama, smanjuju rizik od kratkog spoja i požara. Takođe, obratite pažnju i da li uz proizvod dobijate garanciju u slučaju kvara.

Sigurnost produžnog kabla

Savetujemo da isključivo produžni kablovi koji poseduju sertifikat bezbednosti i kvaliteta (izdat od strane relevantnih institucija) budu vaš izbor prilikom kupovine ovih proizvoda.

Dodatne funkcije

Savremeni produžni kablovi mogu posedovati brojne dodatne funkcije, kao što su: zaštita od vlage, zaštita od prenapona, energetska efikasnost, USB portovi, mogućnost postavljanja na zid, prekidači koji omogućuju uključivanje i isključivanje pojedinačnih utičnica bez potrebe da isključite ceo kabl itd. Razmislite da li vam je neka od ovih funkcija potrebna i u skladu sa time birajte produžne kablove koje ćete nabaviti i koristiti.

NAJBOLJI PRODUŽNI KABLOVI BEOGRAD

Kada su u pitanju najbolji produžni kablovi Beograd možete primetiti da je tržište preplavljeno različitim modelima, koji dolaze kako od poznatih i proverenih, tako i od potpuno nepoznatih proizvođača ili čak bez oznake porekla. Neki od njih nose epitet kvaliteta i pouzdanosti, dok one neproverenog porekla i kvaliteta preporučujemo da izbegavate.

U proizvodno-prodajnom programu, dobro poznate kompanije Mak Trade nalaze se najbolji produžni kablovi Beograd. Možete biti sigurni da će uz njih vaši električni uređaji biti sigurni i zaštićeni, kao i da će ispravno raditi.

Produžni kablovi jedan su od najpopularnijih i najprodavanijih artikala u Mak Trade online shop-u. Posetite ih i uverite se i sami zašto je tako. Vrhunski kvalitet, raznovsna ponuda, pristupačne cene i odlična korisnička podrška, samo su neki od razloga zahvaljujući kojima su stekli izuzetan regionalni ugled i reputaciju.

Ukoliko vam je potreban savet stručnjaka ili želite da se posavetujete o najboljem izboru produžnih kablova za vaše potrebe, Mak Trade možete kontaktirati lično, putem e-maila office@maktrade.rs ili putem broja telefona 011/3531-700.

Mak Trade – Tradicija i kvalitet koji se prepoznaje 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment