Frizerski kurs Beograd

Ako odaberete najbolji frizerski kurs Beograd, budite sigurni da će vam on pomoći će vam da naučite sve tajne vrhunskih frizera i naučite kako da ih primenite u svom poslu. Obezbedite sebi najbolji frizerski kurs gde vas očekuje puno izazova, učenja i druženja u kojima ćete zaista uživati. Predstavljamo vam akademiju Panjković koja nudi najkvalitetniji frizerski kurs Beograd gde ćete dobiti najbolju moguću obuku kada je frizerski kurs Beograd u pitanju.

Gde god da se nalazite možete upisati frizerski kurs Panjković koji iza sebe ima veliki broj uspešnih frizera koji su pohađali njihovu obuku i danas važe za izuzetne frizere. Ono što možete očekivati, jeste pažljivo planiran frizerski kurs koji ćete uz Mikija Panjkovića sa lakoćom savladati.

Miki Panjković svoje zanat usavršio je u najboljim američkim školama, nakon čega je rešio  da svoje znanje prenese u naš region i tako doneo nešto sasvim inovativno kod nas. Probudite svoju kreativnost uz najbolji frizerski kurs Beograd gde vas očekuje kvalitetna obuka i prijatno druženje sa drugim učenicima.

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera

Kurs za frizera omogućuje vam siguran uspeh i posao koji će se uvek razvijati gde god da se nalazite. Kurs za frizera na akadamiji Panjković baziran je na teorijskoj i praktičnoj obuci koja je pažljivo osmišljena u cilju što boljeg razumevanja za svakog koraka u poslovanju. Bilo da imate iskustva u frizerskom poslu ili ne, kurs za frizera na akademiji Panjković je tu da vam pokaže sve tajne najboljih frizera u svetu.

Kurs za frizera danas se svrstava u najtraženije kurseve u regionu, zato ne propustite priliku da naučite sve tehnike frizerskog sveta i izgradite brend za sebe. Uživajte u svom poslu i neograničenoj zaradi, kao i mogućnosti da svoj posao radite bilo gde u svetu.

Kurs za frizera na akademiji Panjković podrazumeva:

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućava učešće na modnim eventima

KURS ZA FRIZERA CENA

Kurs za frizera cena

Kurs za frizera i njegova cena formiraju se prema odabiru škole, kvalitetu materijala sa kojim radite, itd. Adakemija Panjković pruža vam mogućnost rada sa vrhunskom kozmetikom, kao i kompletnu obuku kako teorijsku, tako i u vidu prakse na pravim modelima. Ostvarite pun potencijal kada je kurs za frizera cena u pitanju i odaberite akademiju Panjković koja će vam otvoriti mnoga vrata do uspeha.

-Cena kursa za ženskog frizera na akademiji Panjković iznosi 245€ na mesečnom nivou.

-Cena kursa za ženskog frizera na akademiji Panjković iznosi 200€ na mesečnom nivou.

akademija-panjkovic-kao-najbolji-kurs-za-frizera-2

Uživajte u svojoj kreativnosti koju će vam probuditi frizerski kurs Beograd na akademiji Panjković i ne propustite priliku da susavršite svoje znanje i upoznate se sa svim tajnama pravih profesionalaca frizerskog sveta.  Ako ste kreativna osoba i imate uvek inovativne ideje, frizerski kurs Beograd na akademiji Panjković biće stepenik više ka vašem uspehu.

Mi verujemo da ćete biti bogatiji znanjem, iskustvom i ambicijom da vaš posao svakodnevno raste. Važno je da imate želju, a sve ostalo prepustite akademiji Panjković.

Sve dodatne informacije o kursu možete dobiti pozivom na broj 063/60-80-93 ili ih kontaktirajte putem mail-a office@akademijapanjkovic.rs.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment