Da li ste spremni za novu sezonu rafting na Tari?

Da li ste spremni za novu sezonu rafting na Tari koji vas ni ovog puta neće ostaviti ranodušnim? U susret najlepšem godišnjem periodu najavljujemo uzbudljivu avanturu na reci koja podrazumeva rafting na Tari gde vas očekuje veliko uzbuđenje i niz lepih trenutaka u kojima ćete uživati sa vašim najdražima.

Rafting na Tari kao aktivnost doživeo je veliku ekspanziju i sve je više avanturista koji se odlučuju da iskuse rafting na Tari, kako bi osetili visok nivo adrenalina i veliko uzbuđenje. Rafting na Tari podrazumeva splavarenje rekom na gumenom čamcu gde može biti od 8 do 10 ljudi, uz kompletnu opremu koja pdorazumeva neoprenska odela, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje.

Imajući na umu da je reka Tara dinamična, u avanturu rafting na Tari ići ćete sa iskusnim skiperom koji savršeno poznaje reku Taru. Pored toga, sa njim ćete imati priliku da psoetite najlepše prirodne lepote i vodopade koje je moguće videti samo uz rafting avanturu.

RAFTING NA TARI

rafting na Tari
Rafting na Tari

Rafting na Tari je odlična prilika da pobedite svoje strahove i doživite nešto nesvakidašnje i uzbudljivo što će vam sigurno prijati. Pored avanture, ovo je sjajna prilika za beg od svakodnevnih obaveza, zato opustite um i uživate u miru, tišini i energiji koju priroda daje.

Ponekada je potrebno toliko malo da bismo bili ispunjeni, a ovakve avanture sa prijateljima upravo za to služe. Nakon iskustva rafting na Tari, sigurni smo da ćete se ponovo vratiti da ponovite ovako nešto, a sigurni smo i da ćete sve češće provoditi vreme u prirodi žudeći za energijom koju ona pruža svakodnevno.

Za rafting na Tari potrebno vam je samo dobro raspoloženje, energija , dobra ekipa i želja za nečim novim. Predstavljamo vam autentični rafting kamp Rajska rijeka koji je jedan od najlepših i najboljih kampova za ovaj vid zabave. Pored avanture, u kampu Rajska rijeka napunićete svoje baterije, dobro ćete se odmoriti i zaisza uživati u svemu što nude.

Rafting na Tari
Rafting na Tari

Očekuje vas izuzetno udoban smeštaj, a tokom večernjih sati i kvalitetno druženje u rafting kampu. Za sve posetioce obezbeđena je kompletna oprema za rafting na Tari, tako da ne morate brinuti ni o čemu osim da se dobro provedete i uživate.

Tu je i preukusna klopa koja pristiže iz okolnih domaćinstava, što će dodatno uticati na to da doživite pravi domaćinski ugođaj i prijatnu atmosferu. Sigurni smo da ćete uživati u svemu što kamp Rajska rijeka nudi, a pored avanture rafting na Tari, možete ukombinovati i druge aktivnosti uz rafting za pravo uživanje i nezaboravan vikend. Tu je zip line, hiking, kanjoning i Jeep safari, aktivnosti koje vas takođe neće ostaviti ravnodušnim i koje ćete takođe poželeti ponovo da iskusite.

Odaberite kamp Rajska rijeka i uživajte u prirodi, lepoti i energiji koja je zaista psoebna i očaravajuća za sve avanturiste. Nova sezona je počela, zato već danas obezbedite svoje mesto u najlepšem kampu Rajska rijeka!

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment