Zasto je Gradska kafana pravi izbor

Da li znate zasto je Gradska kafana pravi izbor? Gradska kafana je jedna od najpopularnijih kafana u Beogradu, i to pre svega zbog svoje energije koju možete samo ovde osetiti. Nakon nekoliko godina kontinuiranog rada, pokazala je svoj kvalitet i počemu je toliko jedinstvena.

 

gradska kafana
gradska kafana


ZASTO JE GRADSKA KAFANA PRAVI IZBOR ZA IZLAZAK 

 

Pitate se zasto je Gradska kafana pravi izbor za izlazak? Glavni akcenat u ovoj kafani jesu nastupi. Od samog početka uvek su oduševljavali široku masu svojim odabirom pevača koji će nastupati u ovoj popularnoj kafani, i zahvaljujući tome postali su kafana koja je nezaobilazna gotovo svake nedelje. Čak i ako vam se dogodilo da ste rešili da ove nedelje napravite pauzu, mišljenje ste promenili nakon što ste videli ko će nastupati iste nedelje.

Ovde ste imali priliku da uživate u nastupima Slađe Allegro, Dare Bubamare, Peđe Medenice, Nemanje Staletovića, Katarine Grujić, Tropico benda, Đanija, Ace Lukasa itd.

Ovo su samo neki od velikih zvezda koji su nastupali ovde i svakako ulepšali veče svojim velikim hitovima i neverovatnom energijom.

Kada je enterijer Gradske kafane u pitanju, ovo je jedna od najatraktivnijih kafana naše prestonice, posebno zbog svoje kombinacije modernog i pravog kafanskog stila. Karirani stoljnjaci su se sjajno uklopili uz moderan anbmijent i mnoštvo sitnih detalja koji su načinili da kafana dobije ovako atraktivan izgled.

Ako do sada niste imali prilike da posetite popularnu Gradsku kafanu, toplo preporučujemo da to učinite što pre i dožiite potpuno drugačiji koncept izlaska.

Rezervišite mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment