Ubrusi za ruke

Ukoliko je reč o stvari koja je gotovo neophodna za svako domaćinstvo, firmu, objekat ili prostor, ubrusi za ruke su zasigurno na prvom mestu. Izdvaja ih praktičnost, što dodatno doprinosi korišćenju istih na bilo kom mestu gde su isti potrebni. Pored toga, veliki broj ubrusa za ruke je biorazgradiv, a opet visokog kvaliteta,  što znači da nisu štetni za prirodnu okolinu.

Govoreći o ubrusima, u isto vreme, kvalitetni i provereni ubrusi odaju posvećenost bilo kog prostora, kao i firme koja iste koristi, a nema sumnje da će pozitivno uticati na vaše zaposlene, klijente ili pak goste.

 

UBRUSI ZA RUKE BEOGRAD

 

Ubrusi za ruke Beograd imaju veliki značaj i upotrebu u svim aspektima svakodnevnog života, te je vrlo bitno korišćenje adekvatnih i proverenih ubrusa. Odlikuje ih na dodir prijatan materijal, kao i njegov visok stepen upijanja, što će vam dobro doći u svakoj situaciji i ubrzo rešiti svaki višak tečnosti.

Veliki utisak svakako ostavlja toalet svakog prostora, kao i uređenost istog, te je vrlo bitno održavati higijenu na visokom nivou, u čemu će vam ubrusi za ruke dodatno pomoći i olakšati posao. Ubrusi za ruke mogu pronaći veliku upotrebu, počevši od najjednostavnijih, kao što je brisanje ruku, uklanjanje viška tečnosti, čišćenje određenih površina, sve pomoću ubrusa.

Jedni od najefikasnijih ubrusa jesu ubrusi u rolni, koji se lako skladište, koriste, pa i odlažu, čime pospešuju visok nivo higijene koji je u svakom trenutku od izuzetnog značaja.

U nastavku teksta ćemo vam prikazati neke od najzastupljenijih proizvoda široke ponude koje Hygiene Team nudi, kao i sve njihove prednosti koje ih čine najboljim na tržištu.

 

ubrusi-rol-tork

 

 

UBRUSI ROL TORK

 

Odličan izbor, Ubrusi Rol Tork predstavljaju pravo rešenje za sve svakodnevne potrebe. Karakteristike koje baš ove ubruse izdvajaju zasigurno jeste dužina, kao i kapacitet samih rolni, to jest ručnog ubrusa čineći ga pogodnim za sve prostore, pa čak i one sa najvećom frekvencijom i prometom korisnika. Ukoliko se pak odlučite da ih koristite uz Tork Matic ručnu posudu, Rol Tork ubrusi dolaze sa standardnim valjcima čineći ih pogodnim za skladno korišćenje.

Naredni proizvod sa kojim ćemo vas malo bolje upoznati, jeste papir za brisanje Tork Reflex Plus.

 

papir-za-brisanje-tork-reflex-plus
papir-za-brisanje-tork-reflex-plus

 

 

PAPIR ZA BRISANJE TORK REFLEX PLUS

 

Bilo da želite da obrišete ruke nakon pranja, očistite ih ili pak uklonite višak tečnosti sa nekog predmeta, papir za brisanje Tork Reflex Plus jeste odličan izbor. Tork Reflex jednoslojni papir možete koristiti u svim prilikama i to ga čini jednim od najpogodnijih na tržištu. Takođe, odlikuje ga visok nivo upijanja, čvrstoća, ali i prijatnost samog materijala. Kompatibilan je sa držačem ubrusa, te će kombinacija istih dodatno doprineti efikasnosti, kao I lakoći korišćenja pomenutih papira za brisanje.

 

ubrus-u-rolni-auto-cut
ubrus-u-rolni-auto-cut

 

 

UBRUS U ROLNI AUTO CUT

 

Dvoslonji ubrus u rolni auto cut posebno dizajniran i napravljen od stopostotno recikliranog materijala, dodatno doprinosi očuvanju životne sredine. Pored toga, ovaj dvoslojni ubrus u rolni idealan je izbor za sve veće prostore koji imaju veću frekventnost korisnika, a posebno za industrijske objekte s obzirom da su oni među zahtevnijim. Auto cut ubrus se koristi zajedno sa dispenzerom namenjenim tako da je potrošnja istog efikasna, racionalna, a higijena na visokom nivou kako bi ispunila sva očekivanja potrošača.

 

Predstavili smo vam samo delić ponude kojom Hygiene Team raspolaže i ponosno predstavlja dugi niz godina. Nema sumnje da ćete nakon korišćenja bilo kog od pomenutih ubrusa biti i više nego zadovoljni, a vaša očekivanja ispunjena, pa čak i nadmašena.