Toalet papir za ugostiteljstvo

 

Kada govorimo o ugostiteljstvu, moramo se složiti da je prvi utisak najbitniji i da isti dodatno daje na celokupnom utisku prostora, stoga je jedna od ključnih stavki toalet papir za ugostiteljstvo. Nema sumnje da će papirna galanterija visokog kvaliteta ne samo dodati na ozbiljnosti i izgledu, već će u mnoštvu segmenata i olakšati samu upotrebu iste.

Toalet papir za ugostiteljstvo jeste rasprostranjen u gotovo svim segmentima, počevši od malih i velikih preduzeća svih delatnosti, zasigurno najviše jeste u samom ugostiteljstvu gde je i najpotrebniji.

 

PAPIRNA GALANTERIJA

Papirna galanterija i upotreba iste je poslednjih godina sve više i više zastupljena svuda, što dovodi i do povećane potrošnje iste, a najviše u ugostiteljstvu. Tehnologije i dodaci se svakim danom sve više poboljšavaju, tako da se papirna galanterija može uklopiti uz aparate i držače za iste, što će praktičnost kao i efikanost podići na skroz drugi nivo. Dve pomenute stavke koje su pored kvaliteta materijala najbitnije, jesu praktičnost i efikasnost koje će neverovatno uštedeti vaše vreme, ali i vreme svih zaposlenih koje je dragoceno.

 

Imaćete priliku da saznate nešto više o najpopularnijim proizvodima iz širokog asortimana i ponude Hygiene Team kompanije koja je tu da vaše poslovanje učini jednostavnijim, bržim i boljim.

 

Ubrus-Rol-Tork

 

UBRUS ROL TORK  

 

Jedan od gotovo najprodavanijih, ali i najpopularnijih proizvoda na tržištu, jeste baš Ubrus Rol Tork koji se i te kako izdvaja svojim visokim kvalitetom. Svoju upotrebu ogleda na svim mestima ugostiteljskim objekata, počevši od kuhinje, toaleta, šanka i svih drugih prostorija, nema sumnje da će kvalitet samog ubrusa doći i te kako do izražaja. Enorman kapacitet same rolne zadovoljiće i najfrekventnije lokacije što znači da će lako prevazići svaki izazov i ispuniti sva vaša očekivanja.

 

toalet-papir-auto-cut

 

UBRUS U ROLNI AUTO CUT

 

Sledeći proizvod kome bismo posvetili pažnju, jeste Ubrus u Rolni Auto Cut. Toalet papir u rolni napravljen od stopostotne celuloze ogleda se u neverovatnom kvalitetu materijala kao i visoke moći upijanja, što će zasigurno dobro doći u svakoj situaciji i time dodatno zadovoljiti svakog korisnika. Kombinacija Auto Cut toalet papira sa držačima predstavlja idealan izbor jer time dodatno pojednostavljuje samu upotrebu, kao i efikasnost samog papira.

 

papir-za-brisanje-tork-reflex-plus
papir-za-brisanje-tork-reflex-plus

 

PAPIR ZA BRISANJE TORK REFLEX PLUS

 

Još jedan od nezaobilaznih proizvoda o kome moramo reći nešto više jeste i papir za brisanje Tork Reflex Plus. Savršen izbor za čišćenje ili pak brisanje ruku nakon pranja, ali i otklanjanja svakog viška tečnosti sa gotovo svih površina. Pogodnost korišćenja baš ovog proizvoda ogleda se u mnoštvu stvari, od kojih je zasigurno najveća praktičnost i ekonomičnost. Jednoslojni papir idealan za sve prilike karakteriše na dodir nežan materijal, a ujedno čvrst i spreman da upije svaku nepotrebnu kap tečnosti.

 

ubrus-tork-sloziv-xpress

 

UBRUS TORK SLOŽIV XPRESS SOFT

 

Osmišljen pomoću najnovije tehnologije tako da i najzahtevnijim korisnicima ispuni sve zahteve, ubrus Tork složiv Xpress Soft važi za sam vrh papirne galanterije. Kao i što samo ime kaže, Xpress Soft ubrus kreiran je tako da mekoća materijala, premium iskustvo i efikasnost budu na prvom mestu. Još jedna od činjenica koja ovu vrstu ubrusa čini pogodnijim jeste i kombinacija sa Tork Xpress Mutlifold držačima za ubruse, savršenim za ugostiteljske, kao i sve druge objekte srednje frekvencije.

 

Nadamo se da smo uspeli da vam pomognemo u izboru idealnog toaleta za papir koji će oplemeniti vaš ugostiteljski objekat i svaki prostor u kome se nalazi. Hygiene Team Professional je tu sa ciljem da u najkraćem roku dostavi sve potrebne proizvode na željenu adresu i time dodatno prikaže zašto su najbolji u svom poslu.