Spoj odmora i avanture na reci Tari

Spoj odmora i avanture na reci Tari biće pravo zadovoljstvo svima onima koji uživaju u lepoti i čarima prirode, a ujedno i adrenalinu koji ostavlja bez daha. Iskusite sve avanture koje leče dušu i telo i obezbedite sebi nešto nesvakidašnje i uzbudljivo.

Poslednjih godina spoj odmora i avanture postali su pravo zadovoljstvo i uzbuđenje koje svakome prija. Ako ste avanturista i uživate u novim stvarima, rafting je iskustvo koje morate doživeti barem jednom u životu. Ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete se svake sezone rado vraćati na reku Tari kako biste ponovo doživeli istu čaroliju i uzbuđenje koje ova avantura pruža.

 

RAFTING TARA

 

rafting Tara
rafting Tara

 

Rafting Tara spada u ekstremnije sportove na vodi koji pružaju visok nivo adrenalina i uzbuđenje koje će vam prijati. Drugačije nazvano, splavarenje na reci možete doživeti sa vašim prijateljima na čamcu i kompletnu neoprensku opremu za sigurnu avanturu koje će vam obezbediti rafting kamp koji ste odabrali. U avanturu polazite sa iskusnim skiperom koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare i koji će vam pokazati najlepše prirodne lepote koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Osetićete uzbuđenje i radost u istom trenutku dok splavarite rekom koja je prilično dinamična, u zavisnosti od perioda u godini. Početkom godine reka je najbrža jer se otapa sneg sa okolnih planina, dok je tokom leta pa sve do oktobra reka mirnija i pogodnija za početnike.

Ukoliko ste rešili da rafting Tara avantura bude već ovog vikenda, predstavljamo vam rafting kamp Rajska rijeka koji poslednjih godina privlači sve više turista kada je rafting Tara u pitanju. U svom očaravajućem okruženju, kamp Rajska rijeka pružiće vam jedinstveno iskustvo i odmor kakav ste zamišljali.

 

rafting Tara
rafting Tara

 

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, na samoj obali Drine, Rajska rijeka kamp definitivno pruža nesvakidašnji doživljaj tokom odmora koji je spojen sa ovom uzbudljivom avanturom – raftingom. Iskusite nešto sasvim novo i prepustite se magiji ovog popularnog kampa koji će vas ugostiti sa puno pažnje.

Očekujte udoban i moderan smeštaj koji zadovoljava sve standarde, kao i klopu koja ima pravi domaćinski ukus. Tokom večeri se organizuju druženja uz muziku, vino i vatru i ovo je prilika da se upoznate sa svim posetiocima koji dele slična interesovanja kao i vi.

Obezbedite sebi nesvakidašnju avanturu koju ćete sigurno zavoleti, pozovite vaše prijatelje i iskoristite pogodnosti koje nudi savršen kamp Rajska rijeka.

Neka vaša avantura počne već ovog vikenda!

 

T.Ž.