Splav Pristan vam sprema uzbudljivu sezonu

Leto se bliži a splav Pristan vam sprema uzbudljivu sezonu koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. U susret najlepšem godišnjem dobu počinje da vlada velika euforija jer dolazi sezona splavova i izlazaka na reci koje svi obožavamo. Upravo zbog toga već sada najavljujemo neodoljivi splav Pristan koji naglašava da će ova sezona biti najuzbudljivija do sada.

Splav Pristan oduvek je važio za mesto koje nudi autentičan provod, a toj činjenici verovatno je doprinela sama lokacija 25. maj, kao i to da pored ovog splava ne postoji nijedan drugi splav, što pruža posebnu draž celom konceptu.

Ukoliko želite ovog leta da se kvalitetno provedete uz najlepše melodije Rnb žanra, ovo će biti vaše novo omiljeno mesto tokom leta gde ćete uživati sa vašom ekipom.

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

Splav Pristan Beograd
Splav Pristan Beograd

Splav Pristan Beograd karakteriše autentičan ambijent koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kako zbog sitnica koje krase ovaj prostor, tako i zbog boja koje se savršeno uklapaju i čine splav Pristan toliko zanimljivim.

Posebnu draž splavu Pristan pružaju zalasci sunca koji su zaista magični i posebni. Očekujte uvek odličnu atmosferu za koju će biti zaduženi vrhunski DJ-evi koji će vam pružiti i više od običnog partija na reci, kao i uvek odlično raspoloženo osoblje koje će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. Kreativnost ovog splava ogleda se u njegovom celokupnom konceptu koji pruža nešto sasvim novo svim beograđanima.

splav Pristan
splav Pristan

Ono što je sigurno, jeste da će nova sezona na splavu Pristan definitivno osvežiti noćni život u Beogradu i pružiti vam večeri koje nećete nikada zaboraviti. Već sada možemo najaviti da će splav Pristan biti fokusiran na najpopularnije muzičke žanrove, a to su Hip Hop i Rnb, što zaista obećeva dobar provod kakav svi priželjkujemo.

Biće toliko novina, prijatnih trenutaka, dobre muzke i najboljih koktela, da ćete prosto poželeti da uživate na splavu Pristan svakog vikenda.

SPLAV PRISTAN REZERVACIJE


Splav Pristan spada u najpopularnije beogradske splavove, zato su rezervacije obavezne i neophodne. Ukoliko želite  i vi da doživite nesvakidašnji provod ove sezone, obavezno zapišite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp). Spremite se za sjajan provod, najlepše zalaske i atmosferu koja će obeležiti ovo leto!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment