Splav Lasta i tri dana nedeljno vrhunske zabave

Kao i predhodne nedelje i ovog puta očekuje vas splav Lasta i tri dana nedeljno vrhunske zabave kojima nećete moći da odolite. Spremite se za kvalitetan muzički program i provod koji nikoga ne ostavlja ravodušnim.

Splav Lasta važi za najbolji prestonički splav koji ima svoje jedinstvene koncept večeri što podrazumeva da svako može prnaći zabavu i uživanje za sebe. Ukoliko volite klabing i vrele letnje večeri na reci, splav Lasta je mesto po vašem ukusu.

 

splav lasta
splav Lasta

 

Petak veče je veče Rnb i trap muzike koje okuplja urbane gradske face i sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ovog žanra. Muziku z vas vrte DJ Lea i DJ Prema koji svaki petak učine nezaboravnim i dinamičnim.

Subota veče je veče elektronske muzike gde ćete ove subote uživati u specijalnim setovima DJ-eva Divolly & Markward koji će i ovog puta dati sve od sebe da se provedete kvalitetno i sa stilom.

Nedelja se po beogradskom matinee-u prepoznaje koji se organizuje na splavu Lasta i to je dnevna žurka koja se ne propušta. Najlepši zalazak sunca, najlepša muzika i magičan enterijer čine da se osećate zaista posebno.

Odaberite dan za izlazak na splavu Lasta po vašem ukusu i obezbedite sebi mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment