Sezona 2021 na splavu Tag

Dugo očekivana sezona 2021 na splvu Tag je počela!

Čekali smo da zima prođe, da prođu karantini i ograničenja, čekali smo da se neometano družimo i zabavljamo. Čekali smo i da nas splav Tag čeka sedam dana u nedelji. Čekali smo da nam pruži čarobne letnje dane i magične noći, za koje želimo da se nikada ne završe.

 

Sezona 2021 na splavu Tag
Sezona 2021 na splavu Tag

 

Konačno smo sve to i dočekali. Doduše, još uvek na delimično ograničenom nivou, ali nadamo se ne zadugo. Sigurni smo da se trenutak potpunog vraćanja u normalno funcionisanje bliži. Splav Tag je spreman da nam nadoknadi sve propušteno i sve čega smo se morali odricati.

Provod i zabava na Tag-u su startovali. Na programu su se za početak našle: večeri koktela, večeri šotova, RnB žurke, kao i večeri najvećih hitova 2000ih. Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna vrela sezona na splavu Tag.

 

Sezona 2021 na splavu Tag
Sezona 2021 na splavu Tag

 

Zbog postojećih propisa i ograničenja, koja još uvek važe, noćni provod je dozvoljen do 22h. Ne možemo se ni družiti u onom broju na koji smo navikli. Prestonički klaberi su navikli na gužvu i vole je. Poznato je da, što je gužva veća i slobodnog prostora nema, bolji je i provod.

Zato, sa nestrpljenjem očekujemo trenutak da sve zabrane padnu i da ponovo dočekujemo svitanja na reci. Tag je spreman i, u svom prepoznatljivom stilu,  za sezonu 2021 najavljuje najveća gostovanja popularnih izvođača.

 

Sezona 2021 na splavu Tag
Sezona 2021 na splavu Tag

 

Ono u čemu, bez ograničenja, možemo uživati već sada jeste dnevna zabava na Tag-u. Gastrobar u punom sjaju blista. Obagaćen meni gurmanskih i fitnes specijaliteta, šareni kokteli i poslastice, čekaju na Vas. Čeka Vas i očaravajući pogled, najbolja usluga i najlepša ekipa.

Boj za informacije i rezervacije 062/262-212 (SMS, Viber, Whatsapp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment