Santo Domingo – raj u srcu Vračara

 

Kada pomislimo na hedonizam, pomislimo na Santo Domingo – raj u srcu Vračara. Pravo mesto za ljubitelje prijatnog ambijenta, još prijatnijih večeri i kvalitetne usluge. Kao mesto koje pruža priliku za kvalitetno druženje, sigurni smo da će postati vaše novo omiljeno mesto.

 

santo domingo bar
santo domingo bar

 

Ako do sada niste bili u prilici da posetite ovaj sjajan bar, savetujemo da to učinite uskoro. Ne samo da će vam se dopasti enterijer, već i prilika da uživate u zaista odličnim večernjim svirkama koje se ovde organizuju gotovo svake večeri. Gotovo svake večeri nastupa neko od veoma kvalitetnih pevača koji će se potruditi da vam ulepšaju veče i dočaraju atmsoferu koja je ovde uvek na viskom nivou.

Kada smo pomenuli hedonizam, pomislili smo na ovo mesto koje ne samo da nudi kvalitetne večeri, Santo Domingo bar nudi vam i odlične gastronomske specijalitete koji se pripremaju na poseban način i sa posebnom pažnjom. Tu su i odlični kokteli po čemu je ovaj bar i te kako poznat, tako da pored specijaliteta imate priliku da uživate i u najboljim koktelima u gradu.

Dinamika, pozitivna energija i kvalitetna muzika je ono što je potrebno za kvalitetno druženje sa prijateljima, zato posetite najbolji bar u srcu Vračara, Santo Domingo bar.

Rezervišite vaše mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment