Proslavite Novu godinu u hotelu Metropol

Proslavite Novu godinu u hotelu Metropol i doživite nezaboravne trenutke u kojima ćete sa ljubavlju uživati. Kao jedan od lidera kada je u pitanju proslava Nove godine, hotel Metropol priprema vam vrhunsko veče koje će biti ispraćeno vrhunskim muzičkim repertoarom.

 

HOTEL METROPOL NOVA GODINA

 

Hotel Metropol Nova godina

 

Hotel Metropol Nova godina je luksuzno mesto koje svake godine za doček Nove godine nudi svečano novogodišnje veče prepuno iznenađenja. Mesto poznato po nastupima najvećih muzičkih zvezdi sa naše domaće scene, i ove godine prirediće vam nastup za pamćenje.

Prisetimo se, predhodnih godina za Novu godinu nastupala je najveća zvezda na Balkanu Jelena Karleuša koja je i te kako poznata po neverovatnim nastupima i odličnim hitovima. Isto tako, ne smemo izostaviti činjenicu da je i čuveni Lapsus bend priredio pravi spektakl i učinio da Nova godina Beograd dobije definitivno najbolji hotelski doček u gradu.

Uživaćete u odličnom provodu kao i u vrhunskoj svečanoj večeri koja će zadovoljiti svačije ukuse. Očekuje vas i čaša šampanjca koja će dodatno ulepšati magičan trenutak u novogodišnjoj noći kada ćete sa stilom ući u godinu koja sledi.

 

Hotel Metropol Nova godina

 

Budite sigurni da nema greške ukoliko se odlučite da dočekate Novu godinu u hotelu Metropol. Uživaćete u besprekornoj organizaciji kao i u dobroj energiji koja vas očekuje u magičnom i luskuznom ambijentu hotela Metropol.

Rezervišite vaše karte za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment