Panjković kurs za frizera – kvalitet kakav zaslužujete

Odaberite Panjković kurs za frizera za kvalitet kakav zaslužujete. Ukoliko ste rešili da uplovite u svet frizera i usavršite svoje znanje uz prave profesionalce, Panjković kurs za frizera predstavlja pravi izbor za sve oni koji uvek žele više. Sigurni smo da ćete sa lakoćom savladati sve tehnike frizerskog sveta gde vas očekuje mnoštvo izazova i kvalitet kakav zaslužujete.

Predstavljamo vam Panjković kurs za frizera koji je u Srbiji kurs broj 1. i gde ćete pronaći sve što vam je potrebno da se ostvarite u ovom poslu. Akademija postoji preko 20 godina i nudi najkompletniji frizerski program u regionu. Zahvaljujući svojoj karijeri i stečenom znanju u Americi, Miki Panjković postaje veliki profesionalac sa kojim su svi želeli da sarađuju.

Upravo zbog toga nastao je Panjković kurs za frizera gde vas očekuje praktična i teorijska obuka i rad sa najkvalitetnijom kozmetikom. Sama akademija iza sebe ima niz uspešnih frizera koji danas drže svoje salone kako u Srbiji, tako i van granica nje.

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera pomoći će vam da usavršite svoje već stečeno znanje ili da naučite sve tehnike i sa lakoćom ih kasnije samostalno primenite. Panjković kurs za frizera predstavlja pravi izazov za sve kreativce koji će uz pomoć ovog kursa moći da ostvare dugo sanjane snove. Ono što je sigurno, nakon što završite Panjković kurs za frizera, moći ćete odmah da otvorite svoj salon i podstaknete svoje kreacije koje ste nekada samo zamišljali.

Upisivanjem Panjković kurs za frizera imaćete priliku da budete drugačiji, da naučite sve tehnike, dobićete sertifikat koji važi u celom svetu, a imaćete i mogućnost učešća na raznim event-ovima. Sa velikom posvećenošću prema svakom polazniku, Miki se trudi da svaki polaznik bude pažljivo nauči sve što prolazi na kursu.

Uz Panjković kurs za frizera, ako ste voleli posao frizera, sada ćete ga definitivno obožavati. Imaćete priliku da radite sa vrhunskom kozmetikom i najkvalitetnijim priborom za rad.

Imajući na umu da posao frizera spada u top 5 zanimanja u svetu, budite sigurni da ćete obezbediti sebi put do blistave karijere i posao koji ćete sa puno elana raditi. Ako ste kreativac po prirodi i imate jedinstvene ideje, kurs za frizera na akademiji Panjković biće stepenik više ka vašem uspehu.

Kurs za frizera obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

Ne propustite priliku kakvu zaslužujete i ostvarite svoje snove uz jednu od najboljih akademija u Srbiji. Probudite svoju kreativnost i uživajte u uspehu koji vas očekuje. Sve informacije o početku kursa možete dobiti putem broja +381 63 60 80 93.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment