Nova sezona u klubu Komitet

Beogradski klub Komitet, smešten u popularnoj Beton halii, sa ponosom najavljuje početak nove sezone u septembru mesecu.

Veliko otvaranje zakazano je za četvrtak, 28. septembra, kada će se sa gostima družiti nezaboravni Magla bend. A to je samo početak jer nas čeka vikend prepun muzičkih iznenađenja. U petak, 29. septembra, klub će odjekivati u ritmu Beso de Loco banda, dok će subotnja noć, 30. septembra, biti u znaku fenomenalnog Mladen Zečevića i Fank off banda.

Klub Komitet već duže vreme drži titulu jednog od najtraženijih mesta za noćni provod u srpskoj prestonici. Kroz godine, postao je sinonim za vrhunsku zabavu i kvalitetan muzički program, okupljajući ljubitelje dobre muzike i fenomenalne atmosfere. Pored repertoata na kome je zastupljena kombinacija pop i narodne muzike, klub stavlja veliki akcenat na live nastupe, pružajući na taj način svojim gostima večeri koje se dugo pamte.

Kada govorimo o popularnosti i i ugledu Kluba komitet, dovoljno je spomenuti neka od imuzičkih mena koja su u prošlim sezonama stajala na njegovoj sceni: White city band, Vlada Grujić, Ultrazvuk band, Hilton band, Beso de Loco, Magla bend, OK band, Lexington band, Sedativ band, Amadeus band, Milan Ankić, Bojan Marović, Alter ego band i mnogi drugi.

Ove sezone, u Komitetu obećavaju da nastavljaju u istom ritmu, sa još više energije, još više sjajnih gostovanja i još više nezaboravnih trenutaka i druženja. Pozivamo vas da budete deo ovog spektakla i zajedno sa nama doživite noći u Komitetu koje će se prepričavati!

OTKRIJTE ČAROLIJU KLUBA KOMITET

Priča o klubu Komitet počela je u leto 2018. godine. Još od svog otvaranja, Komitet je više od običnog kluba. Za njegovu kreaciju bila je zadužena grupa ugostiteljskih i turističkih stručnjaka koji su želeli da Beogradu podare jedinstven prostor. Njihova vizija bila je jasna: mesto gde se kvalitetna muzika harmonično prepliće s izvrsnom kuhinjom i očaravajućim ambijentom.

I zaista, svaki detalj u klubu Komitet Beton hala je pažljivo osmišljen da vas oduševi. Od pažljivo biranih vinskih lista i originalno kreiranih koktela do gastronomskih specijalitetta koji su prava umetnička dela. Kuhinja i njeni sjajni šefovi, posebno su ponosni na kulinarske specijalitete koji kombinuju tradiciju i inovaciju, stvarajući pravu eksploziju ukusa. Kombinacija moderno – luksuznog enterijera osvaja na prvi pogled svakoga ko u klub zakorači.

Muzički program u Komitetu je živ, pulsirajući i stalno se menja kako bio uvek išao u korak sa željama gostiju. Ovo je mesto u kome se teži ka tome da svako veče bude posebno i spektakularno iskustvo za sve goste.

A kada se približi Nova godina, imajte na umu – slavlje u Komitetu je nešto što ne smete propustiti!

Dobro je poznato da je doček Nove godine u klubu Komitet spektakl koji postavlja nove standarde novogodišnje proslave. Očekuje vas noć prepuna iznenađenja, glamura i nezaboravnih trenutaka.

Vidimo se u klubu Komitet!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment