Nova godina u Departman baru

 

Nova godina u Departman baru ulepšaće svaki vaš trenutak i učiniće ga magićnim. Udobroj energiji i odličnoj organizaciji vaša Nova godina biće najbolja do sada. Uživajte u luskuznom ambijentu i dinamičnoj atmosferi po čemu je Departman bar odavno poznat.

 

DEPARTMAN BAR NOVA GODINA

 

Nova godina u Departman baru

 

Departman bar Nova godina jedan je od najatraktivnijih dočeka kada je Nova godina Beograd u pitanju. Očekuje vas nezaboravan provod i pravi muzički spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko ste zamišljali doček Nove godine u prelepom ambijentu, besprekornoj organizaciji uz vrhunsku uslugu, ovo je prava prilika da doživite magične trenutke sa vašim najdražima. Departman bar postoji već nekoliko godina i gotovo svakog vikenda priređuje vrhunske svirke koje su izuzetno posećene i svakog vikenda traži se mesto više.

Kao i predhodne godine, sigurni smo da ćete biti očarani muzičkim odabirom i da će se pevati najveći muzički hitovi koji diraju pravo u srce.

Departman bar osmišljen je na tri nivoa što pruža dinamičnu atmosferu i prostranstvo za igranje i ples sa prijateljima. Očekuje vas bogata ponuda domaćih i stranih pića po pristupačnim cenama, kao i klopa koja će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.

Priuštite sebi nezaboravan provod za Novu godinu – Departman bar.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment