Nova godina 2023 na splavu Move

Nova godina 2023 na splavu Move biće sve, samo ne obično novogodišnje veče. Spremite se za pravi novogodišnji spektakl na jednom od najlepših splavova koji nudi uvek autentičan provod. Splav Move svake nedelje nudi kvalitetne večeri gde se možete dobro provesti, a samo zamislite kako izgleda Nova godina ovde.

U susret najlepšem danu u godini, Nova godina 2023 splav Move vam priprema sjajno novogodišnje veče gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i prilika da budete deo najlepšeg dočeka kada je Nova godina Beograd u pitanju.

NOVA GODINA 2023 SPLAV MOVE

Nova godina 2023 splav Move je prilika da uživate na malo drugačiji način jer je ovo splav koji intrigira svojom atmosferom od samog otvaranja. Uživaćete u dobrom provodu koji će u novogodišnjoj večeri biti zaista poseban, kao i u ambijentu koji fascinira i odlikuje ga sjaj, elegancija i luksuz. Ako volite elegantan doček i ako želite da budete u centru dešavanja, Nova godina 2023 splav Move je vaš idealan izbor.

Prethodne godine, Nova godina 2023 splav Move bio je jedan od najpopularnijih dočeka za koji se tražila karta više sve do poslednjeg dana, zbog čega smo sigurni da će tako biti i ovog puta.

Da zadovoljstvo bude još veće, Višnja Petrović biće muzička zvezda večeri na splavu Move, što je dovoljan razlog da budete sigurni da će doček Nove godine na ovom splavu biti prava senzacija. Višnja je poznata po odličnoj atmosferi i izuzetnom talentu, tako da ćete uživati u svakom trenutku. Pored odličnog provoda, uživaćete u svečanoj večeri i bogatoj ponudi pića koje će upotpuniti celu priču.

Nova godina Beograd svake godine sa ponosom predstavlja splav Move, zato odaberite mesto po vašem ukusu i pozovite vaše najdraže prijatelje da se kvalitetno proslavi Nova godina 2023.

Nova godina samo što nije, zato na vreme rezervišite vaše karte pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment